Zvonurile despre Resident Evil 4 Remake au acum mai multe detalii

Zvonurile despre Resident Evil 4 Remake au acum mai multe detalii

Zvonuri din mai multe surse au sugerat ca Resident Evil 4 va primi un remake, iar acum au urmat mai multe detalii.

in urma popularitatii atat a jocului Resident Evil 2 si 3 remake-uri, au circulat zvonuri ca cel mai popular joc din franciza, Resident Evil 4, va primi, de asemenea, acelasi tratament. Desi Capcom nu a anuntat inca oficial proiectul, regizorul Shinji Mikami considera ca exista „mult potential” in presupusa versiune.

Acum, potrivit unui raport realizat de Fanbyte, au iesit la iveala mult mai multe detalii. Cel mai interesant este faptul ca imaginile conceptuale Wesker care au fost scurse de catre actorul vocal in timpul stream-ului sau par sa provina dintr-un joc anulat Resident Evil Revelations continuarea, mai degraba decat legendarul remake. intrucat acestea au fost cele mai oficiale informatii disponibile despre remake, zvonurile privind existenta acestuia sunt si mai subrede.

Credit: Capcom

Daca sursele care au vorbit cu Fanbyte sunt de crezut, atunci remake-ul este dezvoltat de echipa din spatele mai popularului Resident Evil 2 Remake si urmeaza sa fie anuntat oficial in acest an. Se pare ca nu va fi nici un remake scena cu scena, lucru cu care Mikami ar fi de acord, avand in vedere ca a scris scenariul in doar trei saptamani.

Aparent, o mai mare parte din joc se va desfasura noaptea, iar personajele secundare vor avea parte de povesti si roluri mult mai mari in poveste. in special, misiunile in care apare Ada Wong, Separate Ways si Assignment Ada, vor fi combinate si completate pentru a oferi povestii ei aceeasi atentie si lustruire ca si restul jocului.

Totusi, toate aceste informatii sunt inca zvonuri, asa ca nimic din ceea ce este mentionat nu este sigur pana cand Capcom nu il anunta oficial.

in alta ordine de idei, personalul Ubisoft a raspuns foarte negativ la programul Ubisoft Quartz, bazat pe NFT, in mesaje scurse.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *