Zack Snyder dezvaluie distributia pentru proiectul sau SF epic exclusiv Netflix

Zack Snyder dezvaluie distributia pentru proiectul sau SF epic exclusiv Netflix, Rebel Moon

Dupa ce a demarat o franciza de zombi pentru Netflix cu Army of the Dead, regizorul Zack Snyder are un nou proiect SF pentru populara platforma de streaming in Rebel Moon.

Snyder va filma proiectul in cursul acestui an, iar in ultimele luni, regizorul unor filme precum Man of Steel si Watchmen, a impartasit mai multe detalii despre inspiratia din spatele intrigii si a decorului proiectului.

Pana de curand, nu au fost dezvaluite prea multe despre distributia lui Rebel Moon, cu exceptia Sofiei Boutella, care va juca rolul protagonistei filmului.

Cu toate acestea, dupa o multime de speculatii si asteptari, Zack Snyder a dezvaluit in cele din urma restul membrilor distributiei intr-un tweet recent, impreuna cu un concept art al proiectului, pentru a prezenta viziunea sa mareata pentru viitorul film SF.

Citeste si: Sacker Snyder: „O sa fie un film de succes”: Riddler se vede pe sine ca un justitiar ca Batman, spune Paul Dano

Rebel Moon are o distributie de exceptie care ii include pe Doona Bae, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi & Sky Yang. Charlie Hunnam, care a fost vazut ultima data in filmul The Gentleman al lui Guy Ritchie, va face parte si el din Rebel Moon.

Pe langa aceasta, filmul are in distributie si cativa absolventi DC, in persoana lui Djimon Hounsou si Jena Malone, care au jucat rolurile Vrajitorul din Shazam si, respectiv, Jenet Klyburn in editia Ultimate Edition a filmului Batman v Superman: Dawn of Justice.

in cele din urma, fanii Justice League au primit, de asemenea, o veste extraordinara prin distribuirea lui Ray Fisher pentru primul sau rol in film, dupa ce a jucat rolul lui Cyborg in fascinantul film al lui Snyder despre echipa DC.

Concept art-ul filmului a prezentat o parte din viziunea lui Snyder asupra filmului, care a inceput ca un film Star Wars, inspirat in mare masura din filmul Seven Samurai al lui Akira Kurosawa, iar in urma anuntului distributiei, fanii sunt destul de incantati sa vada ce le-a pregatit regizorul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *