Xenoblade Chronicles 3 primeste noi detalii si capturi de ecran

Xenoblade Chronicles 3 primeste noi detalii si capturi de ecran

Nintendo a publicat detalii suplimentare despre viitorul Xenoblade Chronicles 3, alaturi de cateva capturi de ecran noi.

Noua intrare in seria Xenoblade a fost anuntata in timpul transmisiunii Nintendo Direct de saptamana trecuta. Pe site-ul oficial al jocului si prin intermediul conturilor oficiale de Twitter ale Nintendo, au fost publicate noi informatii despre personajele si decorul jocului.

Creatorul Yakuza promite ca nu va face jocuri pentru smartphone-uri la NetEase

Cel de-al treilea episod al seriei Xenoblade Chronicles va reuni viitorurile din Xenoblade Chronicles si Xenoblade Chronicles 2 si va duce jucatorii in lumea Aionios, care gazduieste doua natiuni ostile, printre care Keves si Agnus. Din aceste natiuni, sase soldati vor lua parte la o poveste grandioasa, avand ca tema centrala viata. Am inclus mai jos noile detalii despre natiunile si personajele din joc alaturi de un set de noi capturi de ecran mai jos:

Natiuni

  • Keves: o natiune in care a fost dezvoltata tehnologia mecanica. Armatele lor sunt compuse din unitati formate in principal din vehicule de lupta. Ei folosesc unitati de arme mici, mobile, operate de soldati care le calaresc.
  • Agnus: o natiune puternica in eter, o tehnologie magica. Fortele lor sunt construite in jurul unor unitati specializate in lupta cu eterul si lupta cu arme mici, mobile si autonome care folosesc tehnologia eterului.

Personaje

sase soldati care provin din aceste natiuni, vor lua parte la o poveste grandioasa avand ca tema centrala viata.

  • Noah: Unul dintre protagonistii din Xenoblade Chronicles 3 si un soldat din Keves. Noah este, de asemenea, un „off-seer” care jeleste pentru soldatii care si-au pierdut viata pe campul de lupta.
  • Lanz: Un aliat al lui Noah care manuieste o sabie mare care poate fi folosita si ca scut.
  • Eunie: O prietena din copilarie a lui Noah si Lanz care are o limba ascutita si o personalitate dura. Ea este specializata in vindecarea aliatilor sai in lupta.
  • Mio: Celalalt protagonist al acestei povesti, Mio este un soldat al lui Agnus si un off-seer ca si Noah.
  • Taion: Un tactician care lupta alaturi de Mio folosindu-si inteligenta si perspicacitatea.
  • Sena: Acest soldat este un aliat al lui Mio si Taion. in ciuda siluetei sale mici, Sena are o forta fizica imensa!

Dezvoltat de Monolith SOft, Xenoblade Chronicles 3 va sosi pentru Nintendo Switch in luna septembrie a acestui an.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *