Xbox Game Pass incheie luna februarie intr-o nota mai usoara - dar exista Madden

Xbox Game Pass incheie luna februarie intr-o nota mai usoara – dar exista Madden

A doua jumatate a acestei luni este plina de EA Play

Ne pare rau, abonati la Xbox Game Pass, dar a doua jumatate a lunii februarie este mai usoara decat de obicei – cu exceptia cazului in care sunteti un jucator de PC care se da peste tot pe Total War: Warhammer III, caz in care, s-ar putea sa fie tot ce ai nevoie. Sau poate ca sunteti inclinat spre Madden din cand in cand, iar anul acesta vi se pare potrivit. Pentru lansarile sportive anuale in special, atractia abonamentului este puternica.

Unii dintre noi au scufundat timp in incluziunile Xbox Game Pass, cum ar fi Contrast, Skul: The Hero Slayer, si Infernax la inceputul acestei luni, iar in continuare, Game Pass adauga Lawn Mowing Simulator, Madden NFL 22, si Super Mega Baseball 3, pentru a numi doar cateva. Din nou, am impresia ca am fost rasfatati de Game Pass, asa ca orice altceva mai putin decat „oh, da!” iese in evidenta.

Noutati pe Game Pass la mijlocul/la sfarsitul lunii februarie

 • Mass Effect Legendary Edition (Cloud) EA Play – 15 februarie
 • Lawn Mowing Simulator (Xbox One) [email protected] – 17 februarie
 • Madden NFL 22 (consola si PC) EA Play – 17 februarie
 • Total War: Warhammer III (PC) – 17 februarie
 • Roboquest (Previzualizare joc) (PC) [email protected] – 22 februarie
 • Galactic Civilizations III (PC) [email protected] – 24 februarie
 • Super Mega Baseball 3 (consola) EA Play – 24 februarie
 • Alice: Madness Returns (PC) EA Play – 28 februarie

Ca o reimprospatare, mai ales ca unele dintre cele mai bune lucruri de pe aceasta lista sunt cu gated: daca esti abonat la Game Pass Ultimate sau PC Game Pass, atunci ai acces la EA Play la pachet.

Am fost, in mod neonesta, foarte entuziasmat sa aud despre Lawn Mowing Simulator – Sunt de acord cu dadificarea genului de simulare „te rog, lasa-ma sa ma lase in pace”, dar aceasta nu este o adaugire complet noua. Game Pass primeste versiunea Xbox One a jocului Lawn Mowering Simulator pe 17 februarie, dar acesta era deja jucabil cu Game Pass pe alte platforme.

Jucati aceste jocuri inainte ca ele sa paraseasca Game Pass

Pe 28 februarie, Xbox Game Pass se va debarasa de mai multe jocuri din biblioteca sa, toate acestea meritand de fapt sa fie evidentiate. Daca le puteti strecura, eu as incerca sa o fac.

 • Hypnospace Outlaw (Cloud, consola si PC)
 • Killer Queen Black (Cloud si Console)
 • Stealth Inc 2 (Cloud si consola)
 • Touhou Luna Nights (Cloud, consola si PC)

O mentiune speciala pentru Touhou Luna Nights (cine????) – este genul de metroidvania care merita sa fie trecut in Game Pass-ing, la fel ca si Record of Lodoss War: Deedlit in labirintul minunilor.

Killer Queen Black este un fenomen arcade care a adus concurenta sa furtiva si strigatoare la consolele de acasa, Hypnospace Outlaw este un simulator de internet minunat de caraghios si cu suflet, iar Stealth Inc 2 este un puzzle-platformer care a imbatranit, dar care ar putea sa merite o vizionare de ultim moment. Mai avem doar doua saptamani, asa ca alegeti in consecinta.

Titanfall se termina in curand; se termina la 1 martie si nu se mai intoarce.

Jordan Devore

Jordan este un membru fondator al Destructoid si poster de imagini aparent aleatorii. Acestea sunt orice, dar nu sunt deloc intamplatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *