Wordle nu mai este gratuit? Puzzle-ul zilnic Wordle se muta pe site-ul New York Times | Jocuri | Divertisment

Wordle nu mai este gratuit? Puzzle-ul zilnic Wordle se muta pe site-ul New York Times | Jocuri | Divertisment

in cele cateva luni de cand a fost lansat ca joc de puzzle gratuit, Wordle a adunat milioane de fani. Pentru multi oameni, Wordle a devenit o parte importanta a rutinei zilnice, motiv pentru care a fost un motiv de ingrijorare atunci cand The New York Times a cumparat drepturile exclusive asupra popularului puzzle. The New York Times le-a spus fanilor ca jocul va ramane gratuit deocamdata, dar ramane de vazut daca va ramane asa pe termen lung. intr-adevar, tocmai au fost descoperite primele semne ca Wordle va fi pus in spatele unui paywall.

Atunci cand viziteaza site-ul Wordle, fanii sunt acum redirectionati catre un site gazduit de The New York Times.

Fanii cu ochi de vultur vor fi observat ca logo-ul a fost usor schimbat, dar in afara de asta, restul este aproape intact.

intr-adevar, streak-ul si statisticile tale ar trebui sa fi migrat pe noul site, desi, dupa cum subliniaza Endgadget, un numar mic de jucatori si-au vazut statisticile sterse.

Exista, de asemenea, o noua optiune de meniu in partea din stanga sus a paginii, care aduce unele dintre celelalte jocuri ale NYT.

in cazul in care sunteti nou in Wordle, scopul jocului este de a ghici un cuvant din cinci litere in sase incercari.

Pentru fiecare ghicire, placutele cu litere vor aparea intr-una din cele trei culori. Daca tigla devine gri, inseamna ca litera nu apare in cuvantul pe care il ghicesti.

Daca tigla devine galbena, litera pe care ati ghicit-o se afla in cuvant, dar nu in pozitia corecta. Daca tablita devine verde, litera se afla in cuvant si in locul corect.

Daca doriti cu adevarat o provocare, Wordle are chiar si un mod greu, care poate fi activat in setari.

Pentru a activa modul dur, dati pur si simplu clic pe pictograma de setari din partea dreapta sus a ecranului. Aici vi se va prezenta o lista de optiuni, inclusiv setarea modului dur.

Meniul de setari are, de asemenea, o optiune de activare a temei intunecate, care seteaza fundalul pe negru. Asta pe langa un mod pentru daltonisti.

Cu modul greu activat, jucatorii sunt fortati sa foloseasca orice litere galbene si verzi in ghiciturile ulterioare.

Acest lucru inseamna ca nu puteti folosi urmatoarea ghicire pentru a exclude un numar mare de litere. in schimb, trebuie sa joci galbenul si verdele pe care le-ai descoperit deja.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *