Wordle multiplayer Speed-run Wordle turneele Wordle sunt doar pentru jucatorii hardcore | Jocuri | Divertisment

Wordle multiplayer Speed-run Wordle turneele Wordle sunt doar pentru jucatorii hardcore | Jocuri | Divertisment

Wordle a luat lumea cu asalt de cand a fost lansat la sfarsitul anului 2021. Unul dintre cele mai bune lucruri despre jocul de puzzle zilnic este ca jucatorii il pot aborda in propriul ritm. Cu exceptia cazului in care sunteti la ultima incercare si nu ati facut nicio litera sa devina verde, se poate spune ca Wordle este destul de relaxant. Wordle Cup, pe de alta parte, este orice, dar nu este deloc relaxant. Un nou spinoff Wordle, Wordle Cup este o experienta multiplayer in care viteza este totul.

Jucabila pe site-ul Wordle Cup, batalia multiplayer Wordle ii pune pe jucatori sa rezolve fiecare puzzle in cel mai scurt timp posibil.

Jocul functioneaza ca orice alt turneu, cu runde cronometrate si un tabel de marcaj pentru a vedea cine castiga.

Pana la opt jucatori pot concura in turnee, in care persoana cu cele mai multe victorii castiga cupa.

Exista, de asemenea, diverse seturi de reguli personalizate, oferindu-le jucatorilor posibilitatea de a crea o camera, de a decide numarul de runde, durata rundelor si chiar lungimea cuvintelor.

in prezent se afla in faza de testare beta, desi pare a fi destul de stabil. il puteti juca pe browsere si pe smartphone-uri.

Ca un memento, placile cu litere din Wordle vor aparea intr-una dintre cele trei culori dupa ce ati ghicit. in cazul in care tigla devine gri, litera nu apare in cuvantul pe care il ghiciti.

in cazul in care tigla devine galbena, litera pe care ati ghicit-o se afla in cuvant, dar nu in pozitia corecta. Daca placuta devine verde, litera se afla in cuvant si in locul corect.

Aplicatia tine evidenta statisticilor tale, aratand numarul de raspunsuri corecte pe care le-ai reusit si numarul de victorii.

Odata cu cresterea popularitatii acestui joc – gratie celebritatilor care il urmaresc si a elementului competitiv – au aparut sute de „aplicatii Wordle” pe iPhone si Android.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *