Warzones Noua masura anti-cheat ofera jucatorilor un scut de daune impotriva trisorilor

Warzones Noua masura anti-cheat ofera jucatorilor un scut de daune impotriva trisorilor

Trisatul a fost o problema uriasa in Call of Duty: Warzone, dar o noua masura anti-trisat va oferi acum jucatorilor care nu triseaza un „Damage Shield” care ii va impiedica pe cei care nu triseaza sa le provoace daune critice.

intr-un nou blog, echipa din spatele Call of Duty: Warzone a impartasit detalii despre noile actualizari care vor fi aduse sistemului sau RICOCHET Anti-Cheat, care „se bazeaza pe date pentru a identifica comportamentul de trisare si pentru a face ca interdictiile noastre sa aiba un impact mai mare”. Una dintre aceste noi caracteristici se numeste Damage Shield si este o modalitate in joc de a impiedica trisorii sa castige meciuri sau sa ucida jucatori, dar si de a afla mai multe despre trisor si de a-i impiedica sa mai faca acest lucru.

„Urmarim aceste intalniri pentru a ne asigura ca nu exista posibilitatea ca jocul sa aplice un Damage Shield la intamplare sau din greseala, indiferent de nivelul de indemanare. Pentru a fi clar, nu vom interveni niciodata in schimburi de focuri de arma intre membrii comunitatii care respecta legea. Damage Shield a iesit acum din teste si a fost implementat in intreaga lume.”

Exista si alte atenuari in lucru, dar echipa nu este pregatita sa le dezvaluie inca, deoarece nu doreste sa „strice surpriza” pentru trisorii nestiutori.

De asemenea, s-a anuntat ca „incalcarile extreme sau repetate ale politicii de securitate – cum ar fi trisatul in joc – pot duce la suspendarea permanenta a tuturor conturilor”. in timp ce inainte acest lucru se aplica doar la Call of Duty: Vanguard, trisorii vor fi acum interzisi de la titlurile Call of Duty moderne si viitoare, de acum inainte.

in plus, orice incercare de „a va ascunde, deghiza sau ofusca identitatea sau identitatea dispozitivelor hardware poate duce, de asemenea, la o suspendare permanenta”.

Toate aceste schimbari vor fi cu siguranta binevenite, mai ales ca Activision se pregateste sa lanseze in acest an atat Warzone 2, cat si o continuare a Call of Duty: Modern Warfare din 2019.

Aveti un pont pentru noi? Vrei sa discutam despre o posibila poveste? Va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected].

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *