Warzone va oferi jucatorilor de pe PC modul Dumnezeu daca sunt impotriva unui trisor

Warzone va oferi jucatorilor de pe PC modul Dumnezeu daca sunt impotriva unui trisor

Warzone dezvoltatorul Raven Software a anuntat ca, ca parte a sistemului anti-capcana al jocului battle royale, jucatorii de pe PC care se confrunta cu hackeri vor primi un „Damage Shield” care ii impiedica pe hackeri sa ii loveasca cu daune critice.

Asa cum a detaliat intr-un raport de progres pentru anti-cheat Ricochet, Raven Software a impartasit ca doreste sa aplice mai multe „atenuari in joc” pentru a impiedica trisorii sa distruga jocurile in timp ce se afla in ele.

Una dintre aceste atenuari implica un „Damage Shield”, care a terminat testarea si este acum live pe Warzone pe serverele Warzone.

in ceea ce priveste ceea ce presupune Damage Shield, dezvoltatorul explica faptul ca „atunci cand serverul detecteaza ca un trisor manipuleaza jocul in timp real, acesta dezactiveaza abilitatea trisorului de a provoca daune altor jucatori”, ceea ce suna in esenta ca un God Mode.

„Aceasta atenuare il lasa pe trisor vulnerabil in fata jucatorilor reali si ii permite [lui Ricochet] sa colecteze informatii despre sistemul unui trisor”, adauga blogul.

Call of Duty: Warzone. Credit: Raven Software

Articolul subliniaza, de asemenea, ca nu exista „nicio posibilitate” ca jocul sa aplice din greseala un Damage Shield in afara unui scenariu care implica un trisor si spune ca „nu vom interveni niciodata in schimburile de focuri intre membrii comunitatii care respecta legea”.

Privind in viitor, echipa Ricochet a impartasit ca exista si alte atenuari „in direct si in dezvoltare” si a confirmat ca Warzone a inregistrat „un declin in ceea ce priveste raportarea trisarilor” de la lansarea unora dintre ele in ultimele saptamani.

in ceea ce priveste unele dintre masurile de atenuare care nu au fost inca detaliate, blogul spune ca „s-ar putea sa incepeti sa vedeti in curand clipuri cu noile noastre trucuri, dar nu va vom strica surpriza”.

in alta ordine de idei Warzone news, sezonul doi al Warzone a fost lansat saptamana trecuta si a adus inamici NPC si o fabrica de produse chimice.

in alta parte in lumea jocurilor, Assassin’s Creed Valhalla va putea fi jucat gratuit in weekendul urmator.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *