Warhammer 3 este bombardat in recenzii de catre jucatorii chinezi

Warhammer 3 este bombardat in recenzii de catre jucatorii chinezi

Creative Assembly’s Total War: Warhammer 3 este criticat pe Steam de catre utilizatorii chinezi nemultumiti de marketingul jocului.

Jocul primeste in primul rand recenzii negative din partea jucatorilor chinezi care au considerat ca marketingul din perioada premergatoare la Total War: Warhammer 3 a fost gestionat prost si a avut un impact asupra experientei de joc (via PCGamer).

Multe dintre plangeri par sa vizeze distributia de copii timpurii catre influenceri. Accesul la Total War: Warhammer 3 a fost oferit unui numar mare de creatori de continut, multi dintre ei avand un interes sau o intelegere redusa a jocului. Un tweet al lui Daniel Ahmad a detaliat situatia.

„Pentru ca anterior [.Total War] jocuri, promotiile influencerilor au fost mult mai bine directionate, codurile au fost oferite streamerilor care s-au bucurat de joc, iar anumite parti ale jocului au fost blocate pentru a preveni spoilerele.”

Greselile pe care gamerii le-au semnalat sunt urmatoarele:

– Versiunea cu acces timpuriu a fost data la prea multi streameri aleatorii, atat mari cat si mici.
– Acesti streameri nu stiau nimic despre joc sau despre cum se joaca, erau in general dezinteresati.
– Acesti streameri au stricat parti din joc.

Ahmad continua: „Personalul Creative Assembly China a spus ca au incercat sa ajunga la un public mai larg de data aceasta. in timp ce strategia generala are sens, in general, a suparat o parte din nucleul de fani care acum reactioneaza negativ in recenziile atat pentru Warhammer 2 si 3. Multi se intreaba de ce streameri dezinteresati care au stricat jocul au primit codurile, in timp ce ei trebuie sa astepte.”

Total War: Warhammer 3Pe pagina globala Steam a jocului, recenziile sunt in prezent mixte, multi dintre ei plangandu-se de optimizarea jocului si de primele erori.

Cu toate acestea, Warhammer 3 a crescut rapid si a devenit al doilea cel mai jucat joc Total War de pe Steam. La doar cateva ore de la lansare, a atins un numar maxim de utilizatori simultani care l-a plasat imediat dupa Total War: Three Kingdoms.

in alta ordine de idei, Paradox Interactive a publicat un raport extern privind cultura studioului in urma problemelor de hartuire, care detaliaza starea studioului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *