Warhammer 3 devine al doilea cel mai jucat joc Total War la cateva ore de la lansare

Warhammer 3 devine al doilea cel mai jucat joc Total War la cateva ore de la lansare

Creative Assembly a lansat Total War: Warhammer 3 in aceasta dimineata (17 februarie) si a devenit imediat al doilea cel mai jucat Total War joc de pe Steam.

Conform SteamDB, Total War: Warhammer 3 a atins un varf istoric de 132.924 de jucatori in momentul redactarii acestui articol si ar putea continua sa urce. Cifra a fost atinsa in doar sapte ore si a plasat noul joc pe locul al doilea in topul celor mai mari varfuri de jucatori simultani dintre toate Total War joc. Locul intai este detinut in prezent de Total War: Three Kingdoms care a atins un varf istoric de 192.298 de jucatori.

in recenzia facuta de NME, Andy Brown a dat Total War: Warhammer 3 un rating de cinci stele din cinci si a spus: „Warhammer 3 este o celebrare glorioasa si sangeroasa a Razboiului Total in cea mai buna forma a sa. Nu se multumeste doar sa incheie trilogia fantastica a Creative Assembly, Warhammer 3 face un pas inainte pentru a o evolua in toate modurile posibile. Fie ca este vorba de imbunatatiri atat de necesare pentru bataliile de asediu sau de a da sistemului de diplomatie o lustruire in stilul Three Kingdoms, sunt putine domenii ale experientei Total War care nu au fost rafinate, imbunatatite sau cu totul imbunatatite. Ceea ce este si mai bine este faptul ca Creative Assembly a precizat ca mai sunt inca multe de facut pentru Warhammer 3 in viitor.”

Creative Assembly a vorbit anterior cu NME despre viitoarele factiuni, spunand ca „nu exclude sau nu exclude nimic”. Jim Watson, designerul principal pentru Total War: Warhammer 3, a declarat: „Intentia declarata – inca de la primul joc – a fost ca vrem sa facem totul pentru ca suntem incredibil de lacomi. Sunt atat de multe lucruri pe care, evident, a trebuit sa le masuram cum putem sa le oferim intr-un mod rezonabil.”

in alta ordine de idei, Hello Games a declarat ca No Man’s Sky nu este terminat „nici pe departe”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *