Vizita starului Witcher Henry Cavill la sediul Warhammer ar putea insemna vesti bune pentru fani

Vizita starului Witcher Henry Cavill la sediul Warhammer ar putea insemna vesti bune pentru fani

Cu totii am fost incantati de actorul britanic Henry Cavill din diverse motive. Pentru fanii DC, el a interpretat cel mai mare supererou din lume in Superman. Pentru fanii jocurilor, a preluat rolul lui Geralt of Rivia in adaptarea TV a francizei CD Projekt RED, The Witcher.

Cu toate acestea, fanii l-au iubit si pentru un alt motiv, deoarece este un fan masiv al culturii nerd. De-a lungul anilor, l-am vazut prezentandu-si cunostintele despre jocuri si hardware, cum ar fi celebrul videoclip in care incearca sa construiasca un PC de la zero.

Cu toate acestea, actorul a facut un pas inainte recent, atunci cand a vizitat Warhammer World, care este sediul din Marea Britanie al dezvoltatorilor Games Workshop.

Actorul din Man of Steel a facut cunoscut faptul ca adora Warhammer si ca este un fanatic de ani de zile. in timpul unei aparitii recente in emisiunea lui Graham Norton, starul britanic a confirmat chiar ca hobby-ul sau include si pictarea multor figurine Warhammer pe care le foloseste in luptele cu alti jucatori.

A fost placerea noastra astazi sa ii aratam super-fanului Henry Cavill vizitarea casei Warhammer. Un fapt putin cunoscut despre Henry: are cuvantul cheie Hero si o salvare de 2+. pic.twitter.com/qJr2n3b1uG

Cititi si: „A fost o poveste de dragoste”: seful Marvel, Kevin Feige, confirma Avengers: Endgame a fost ultima data cand i-am vazut pe cei 6 mari impreuna

Cu toate acestea, vizita sa la Warhammer World confirma gradul de adulatie pe care il are pentru aceasta franciza, intrucat a stat chiar de vorba cu multi dintre angajatii si fanii acesteia la sediul Games Workshop.

Am avut placerea absoluta de a-l intalni pe Henry Cavill astazi la serviciu! Ce bijuterie absoluta! pic.twitter.com/SSUXGShcc5

Pe langa asta, unele fotografii l-au prezentat chiar si cumparand o carte Warhammer, ceea ce sugereaza ca a tinut pasul cu masivul univers al francizei.

in cele din urma, cu Games Workshop’ pe o potentiala adaptare a unei emisiuni TV, se pare ca Cavill va fi in fruntea cozii pentru a juca un rol in ea, iar dupa incercarile sale de a juca personaje in alte IP-uri de benzi desenate si jocuri, fanii Warhammer il vor primi cu siguranta cu bratele deschise.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *