Vivo V23e Cele mai bune setari

Vivo V23e Cele mai bune setari, functii si trucuri ascunse ale camerei foto pentru tine

Vivo V23e tocmai a fost anuntat, iar oamenii se intreaba deja despre capacitatile camerei foto a viitorului smartphone. Pe hartie, este o configuratie excelenta a obiectivului din spatele smartphone-ului, care se gaseste de obicei pe toate smartphone-urile din gama medie. Exista cateva sfaturi, trucuri si caracteristici utile pe care oamenii le pot folosi pentru a imbunatati calitatea fotografiilor si a videoclipurilor pe care oamenii le vor putea capta cu Vivo V23e.

Citeste si: V23VeVe: Samsung Galaxy S22 Ultra: Cele mai bune 10 caracteristici care il fac sa fie smartphone-ul perfect

in ceea ce priveste specificatiile, Vivo V23e are un set de lentile triple configurate in partea din spate a smartphone-ului. Acesta are un fotograf principal de 50 de megapixeli, un obiectiv ultra-wide de 8 megapixeli si un obiectiv macro de 2 megapixeli. in partea frontala, smartphone-ul are o lentila de 44 de megapixeli pentru a capta niste selfie-uri uimitoare. in interiorul smartphone-ului exista functii software suplimentare care vor contribui la imbunatatirea calitatii capturilor realizate de utilizatori. Aceste caracteristici vor trebui sa fie invatate de catre utilizator prin scufundarea in profunzime in aplicatia camerei si invatarea detaliilor sale. Din fericire pentru bucuresteni, iata o lista de functii pe care le pot verifica pentru a-si imbunatati experienta cu camera foto de pe Vivo V23e:

Mod noapte

in primul rand, Vivo a adaugat un nou si imbunatatit mod de noapte la camera foto a lui V23e, acest nou mod de noapte va ajuta utilizatorul sa captureze fotografii si videoclipuri mai bune in conditii de lumina slaba si le va permite, de asemenea, sa faca zoom fara ca imaginea sa se pixeleze prea mult. Modul de noapte are, de asemenea, o functionalitate ultra-wide adaugata, unde utilizatorii pot lua ajutorul obiectivului ultra-wide si pot captura niste fotografii frumoase cu unghi larg, in conditii de lumina scazuta. Exista, de asemenea, o noua optiune de stil disponibila pentru fotografii care, practic, va aplica un filtru de culoare si va schimba tonurile imaginii in vizorul aparatului foto, aceasta functie fiind ajustabila in functie de gustul utilizatorului.

Mod portret

in acest mod, utilizatorul va putea surprinde portrete frumoase ale subiectului prin adaugarea unui efect de blur sau a unui efect bokeh pe fundalul imaginii. Deschiderea este reglabila in acest mod; prin urmare, utilizatorul poate decide cantitatea de blur pe care o doreste in imagine. Exista, de asemenea, diferite stiluri si efecte de iluminare pe care utilizatorii le pot folosi pentru a realiza portretele lor in mod corespunzator. Exista o optiune suplimentara de infrumusetare in acest mod, care va ajuta utilizatorul sa infrumuseteze subiectul inainte de a captura imaginea.

De aproape sau de departe, acum ramaneti concentrat in fiecare moment.
Aflati mai multe: https://t.co/Zzm9OTgPMW pic.twitter.com/EeKPB0Nh5R

Mod foto

Acesta este modul Foto normal pe care utilizatorii il vor folosi in timp ce capteaza majoritatea imaginilor. in acest mod, utilizatorul va putea profita de toate cele trei obiective. Acestia pot folosi multiplicatorii de langa butonul de captura pentru a comuta la modurile ultra-wide si macro in aplicatia camerei. Optiunea de stil este disponibila si in acest mod, care va oferi utilizatorului filtre reglabile si optiuni de iluminare pentru imaginile sale.

Mod video

Modul video este cel pe care utilizatorii il vor folosi pentru a captura toate videoclipurile, din pacate obiectivul cu unghi larg nu este disponibil pentru modul video. Optiunea de stil este disponibila si in acest mod, astfel incat utilizatorul poate folosi filtrele si efectele de lumina pentru a-si imbunatati calitatea video. Optiunea de infrumusetare este, de asemenea, disponibila in modul video. Exista doua rezolutii in care pot fi filmate clipuri video pe Vivo V23e, 720p si 1080p. Exista, de asemenea, optiuni de frecventa a cadrelor pe care utilizatorii le pot alege, variind intre 24 fps, 30 fps si 60 fps. Exista un nou mod de ultra-stabilizare pe care utilizatorii il pot folosi pentru a elimina toate trepidatiile in timp ce captureaza un videoclip cu camera Vivo V23e.

Mai multe optiuni

Dispozitivul are, de asemenea, o sectiune „mai multe” in aplicatia camerei, in aceasta sectiune utilizatorul va avea la dispozitie o varietate de optiuni. Un mod de inalta rezolutie care ii va permite utilizatorului sa captureze imagini direct prin obiectivul de 50 de megapixeli. Modul Pano, pentru a realiza frumoasele fotografii panoramice ale peisajelor si ale altor subiecte uriase. Modul Live photo, care face clic pe un scurt video de 3 secunde, care creeaza si un efect care da viata fotografiilor. Modul Slo-mo va permite utilizatorului sa captureze videoclipuri cu incetinitorul pe Vivo V23e. Modul Time Lapse va permite utilizatorului sa captureze videoclipuri extrem de lungi si sa le comprime in altele extrem de mici. Exista un mod Documente care va permite utilizatorului sa scaneze documente importante, aceasta functie va fi utila atunci cand nu se afla in preajma unui scanner. Exista un mod Pro pe care utilizatorii il pot folosi pentru a aplica instrumente profesionale in timp ce capteaza o imagine. Exista, de asemenea, un mod Dual lens care va fotografia de la camera frontala si camera din spate in acelasi timp, ceea ce ar fi de ajutor in timpul captarii unei reactii. Alte caracteristici includ filtre AR si expunere dubla

Continuati sa cititi: Vivo V23e India Launch: Pret, specificatii, caracteristici si alte detalii pe care ar trebui sa le stiti

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *