Viitoarele iPhone-uri nu vor avea niciodata Touch ID

Viitoarele iPhone-uri nu vor avea niciodata Touch ID, potrivit ultimelor scurgeri si zvonuri

Securitatea este una dintre preocuparile majore ale unui proprietar de smartphone, iar dezvoltatorii au pus la dispozitia utilizatorilor mai multe straturi de securitate pentru smartphone-ul lor. in ceea ce priveste iPhone-urile, un utilizator ar putea alege intre Face ID, Touch ID, codul de acces si multe altele pentru a-si bloca telefonul. Touch ID a fost una dintre cele mai indragite inovatii de securitate de catre Apple, dar de la inovatia Face ID, acest tip de securitate a fost complet neglijat.

Citeste si: ID-ul de acces este un dispozitiv de tip „ID”: Realme se pregateste sa prezinte cea mai rapida tehnologie de incarcare a smartphone-urilor din lume si GT2 Pro la MWC 22

Touch ID a fost o functie extrem de utila care ii ajuta pe utilizatori sa isi deblocheze iPhone-ul prin simpla scanare a degetelor. in timpul pandemiei, o actualizare recenta a iPhone-ului permite acum ca Face ID sa deblocheze telefoanele cu o masca pe fata.

Multi oameni au sperat in fiecare an ca Apple sa lanseze un iPhone cu functiile Face ID si Touch ID, dar, potrivit ultimelor rapoarte ale Tom’s Guide si LeaksApplePro, se pare ca Apple nu intentioneaza sa readuca Touch ID pe iPhone-uri.

Touch ID in iPhone-urile anterioare era o functie usor de incorporat, deoarece era gazduita in butonul de pornire prezent pe ecran. De cand butonul home a fost eliminat si Apple a optat pentru un ecran complet, Touch ID a aparut doar pe celelalte dispozitive ale sale, Macbook-urile si iPad-urile. Multe smartphone-uri Android au introdus si ele o tehnologie de amprenta digitala in ecran pentru smartphone-urile lor. in fiecare an, atunci cand este programata lansarea unui nou iPhone, incep sa curga zvonuri despre un senzor de amprenta integrat in ecran, iar acelasi lucru s-a intamplat si in cazul iPhone 14 Pro.

Potrivit scurgerilor de informatii, Touch ID va fi complet abandonat ca si concept pentru viitoarele iPhone-uri si, in loc sa lucreze la un senzor de amprenta digitala in ecran, Apple incearca sa creeze un senzor Face ID in ecran, pentru a oferi in sfarsit oamenilor un iPhone fara crestatura. De asemenea, intentioneaza sa pastreze o camera cu perforatii pentru a oferi consumatorilor o experienta cu adevarat fara cusur. Nu se pare ca Apple va oferi iPhone fara crestatura utilizatorilor in viitorul iPhone 14 Pro, deoarece tehnologia nu a fost inca elaborata corespunzator. in cele din urma, oamenii ar putea fi nevoiti sa astepte pana la lansarea iPhone 15 sau a unei variante ulterioare pentru a vedea noua tehnologie in actiune.

Continuati sa cititi: Ghidul Horizon Forbidden West: Cum sa obtineti cele mai bune arme legendare din joc

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *