Versiunea optimizata Cyberpunk 2077 pentru consolele Xbox seria S/ X a fost vazuta inainte de evenimentul REDstreams
|

Versiunea optimizata Cyberpunk 2077 pentru consolele Xbox seria S/ X a fost vazuta inainte de evenimentul REDstreams

Cyberpunk 2077 a fost reperat ca titlu optimizat pe Xbox Store, inainte de transmisia video programata de CD Projekt in cursul zilei de astazi. Popularul joc de rol ar putea fi disponibil in curand intr-o versiune imbunatatita pentru consolele Microsoft Xbox Series S/ X si PlayStation 5, care ar putea fi anuntata in cadrul evenimentului de astazi. Producatorul polonez de jocuri video a dezvaluit anterior ca o versiune de generatie curenta a jocului si o actualizare majora a jocului sunt programate pentru Q1 2022, ceea ce sugereaza ca utilizatorii de pe cele mai recente modele de console ar putea avea in curand acces la o versiune optimizata a titlului.

Potrivit unui raport al GameSpot, Cyberpunk 2077 (Review) a fost listat ca titlu „optimizat” in Xbox Store alaturi de Assassin’s Creed Valhalla, Sea of Thieves, trilogia Grand Theft Auto Definitive Edition si House of Ashes. intre timp, editorul a anuntat luni ca va gazdui un nou eveniment REDstreams astazi, la ora 16:00 CET/ 20:30 IST. Se asteapta ca CD Projekt sa anunte o versiune optimizata a jocului Cyberpunk 2077 pentru consolele Xbox Series S/ X si PlayStation 5 in timpul live stream-ului.

in ciuda faptului ca s-a confruntat cu un debut plin de erori, Cyberpunk 2077 a ajuns cel mai bine vandut joc pe Steam la sfarsitul anului 2021. Titlul a acumulat un rating pozitiv de 84% pe Steam, iar jucatorii care au analizat jocul incepand cu patch-ul 1.31, au descris titlul ca fiind o achizitie care merita si „uluitoare”, cu peste 100 de ore de joc, anul trecut.

in noiembrie 2021, Adam KiciЕ„ski, presedinte si co-director executiv al CD Projekt Group, a dezvaluit ca o versiune a jocului pentru consolele de generatie curenta va fi lansata in primul trimestru al anului 2022. Anterior, jocul a fost programat sa fie lansat pe platformele Sony PlayStation 5 si Xbox Series X/S anul trecut, dar a fost amanat pentru acest an. intre timp, jocul urmeaza sa primeasca o expansiune majora, despre care se spune ca va implica o taxa pentru jucatorii care detin titlul original. CD Projekt lucreaza, de asemenea, la o versiune de consola current-gen pentru The Witcher 3.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *