Vanzarile Metro Exodus au depasit 6 milioane de exemplare in toata lumea
|

Vanzarile Metro Exodus au depasit 6 milioane de exemplare in toata lumea

Vanzarile Metro Exodus de la 4A Games au depasit 6 milioane de unitati la nivel mondial, a confirmat Embracer Group, compania-mama a Koch Media.

Holdingul suedez de jocuri video a dezvaluit cifra de vanzari in cel mai recent raport de rezultate financiare pentru al treilea trimestru din 2021. Potrivit raportului, la 31 decembrie 2021, au fost vandute peste 6 milioane de exemplare ale celui mai recent episod Metro de la lansarea sa globala din februarie 2019.

Embracer achizitioneaza Perfect World Entertainment, Dark Horse, Shiver, DIGIC si Spotfilm

„Principalul motor al veniturilor pentru acest trimestru a fost performanta puternica a catalogului din spate, care a depasit asteptarile conducerii”, se arata in raport. „Contributia majora a fost succesul recent lansatului Hot Wheels Unleashed, dezvoltat si publicat de Milestone. De la lansarea sa din 30 septembrie, Hot Wheels Unleashedв„ў s-a vandut in decembrie in un milion de exemplare in intreaga lume. Vanzarile din back-catalog au fost, de asemenea, impulsionate de eternul titlu Metro Exodus, care s-a vandut in 6 milioane de exemplare de la lansarea sa in februarie 2019, si Saints Row The Third: Remastered.”

Desi cifrele exacte de vanzari pentru predecesorii jocului, stim ca vanzarile Metro Exodus le-au depasit cu mult pe cele ale predecesorilor sai – Metro: 2033 si Metro: Last Light, precum si colectia Metro Redux.

Metro Exodus a fost lansat pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One pe 15 februarie 2019. Titlul a primit o actualizare next-gen pentru PS5 si Xbox Series X|S anul trecut.

Caracteristicile actualizarii pentru next-gen a lui Metro Exodus

  • imbunatatit pentru cele mai noi console – imbunatatit pentru a utiliza puterea Xbox Series X|S si PlayStation 5, inclusiv 60FPS, rezolutie de pana la 4K, un cursor de camp vizual pentru prima data in serie si iluminare Ray Traced.
  • imbunatatit pentru Xbox Series X |S – optimizat pentru caracteristicile specifice platformei, inclusiv audio spatial si suport Smart Delivery. Xbox Series X se va lauda cu iluminare Ray Traced completa, 4K 60FPS, iar Xbox Series S va oferi iluminare Ray Traced completa, 60FPS si rezolutie 1080p. Disponibil prin Smart Delivery.
  • imbunatatit pentru PlayStation 5 – optimizat pentru caracteristicile specifice platformei, inclusiv suportul DualSenseв„ў Haptic Feedback si 3D Audio, alaturi de iluminare Ray Traced completa si imagini 4K la 60FPS.
  • Experimentati supravietuirea Sandbox – fugiti din ruinele distruse ale Moscovei moarte si urmariti o poveste captivanta care leaga gameplay-ul clasic Metro de niveluri uriase, neliniare.
  • Lupta mortala si furtisaguri – cauta si construieste pe teren pentru a-ti personaliza arsenalul de arme artizanale si lupta impotriva dusmanilor umani si mutanti in lupte tactice palpitante.
  • Exploreaza o lume ostila – porneste intr-o calatorie care se intinde pe parcursul unui an intreg, prin primavara, vara si toamna, pana in adancurile iernii nucleare. Descopera salbaticia rusa, adusa la viata cu cicluri zi / noapte si vreme dinamica.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *