Vanzarile Horizon Zero Dawn au ajuns la 20 de milioane; apare un nou trailer Horizon Forbidden West

Vanzarile Horizon Zero Dawn au ajuns la 20 de milioane; apare un nou trailer Horizon Forbidden West

Succesul lui Horizon Zero Dawn este o performanta remarcabila in spatiul de gaming. Trecerea pe PC a devenit un mare efort din ceea ce a declarat ultima postare de pe PlayStation Blog, deoarece s-a raportat ca, incepand cu 28 noiembrie 2021, jocul a vandut peste 20 de milioane de copii cu un total de 1 miliard de ore jucate.

Postarea de pe PlayStation Blog descrie aceasta piatra de hotar:

Horizon Forbidden West poate fi acum preincarcat; versiunea europeana pentru PlayStation 5 este de aproape 100 GB mare

Ne place sa vedem fluxul nesfarsit de cosplay-uri si fotografii in joc si este uimitor cat de repede a crescut si comunitatea. Suntem bucurosi sa impartasim faptul ca, incepand cu 28 noiembrie 2021, Horizon Zero Dawn s-a vandut in peste 20 de milioane de unitati in intreaga lume pe PlayStation 4 si PC combinate, iar comunitatea a petrecut peste 1 miliard de ore in joc! Acest lucru ne umileste, va multumim foarte mult pentru dragostea si dedicarea voastra.

Pentru a sarbatori aceasta ocazie importanta si pentru a mentine hype-ul, compania a lansat, de asemenea, un nou trailer cinematic pentru viitorul titlu Horizon Forbidden West. in acest nou trailer, o auzim pe Aloy reflectand asupra invataturilor lui Rost, in timp ce se confrunta cu noi si periculoase amenintari in Forbidden West.

Puteti viziona trailerul mai jos:

Blogul PlayStation comenteaza, de asemenea, vestea ca Horizon Forbidden West poate fi acum preincarcat pe consolele utilizatorilor. Desi aceasta ar putea fi o veste excelenta, dimensiunea fisierului jocului ar putea fi destul de masiva pentru unii utilizatori de pe PlayStation 4 si PlayStation 5. Versiunile japoneza si americana ale jocului sunt cele mai usoare, cu ~80 GB, in timp ce versiunea europeana are aproape 100 GB, datorita multiplelor limbi care nu sunt incluse in celelalte versiuni.

De asemenea, utilizatorii PlayStation 4 ar putea fi incantati sa afle ca Horizon Forbidden West nu va arata considerabil mai rau decat versiunea pentru PlayStation 5. La inceputul acestei saptamani, am vazut jocul ruland pe PlayStation 4 de baza cu foarte usoare scaderi de performanta si grafica. Asadar, jucatorii ar trebui sa se astepte sa fie multumiti atat la capetele inferioare, cat si la cele superioare ale generatiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *