Valorant patch-ul 4.03 imbunatateste ultima lui Brimstone si actualizeaza detectarea AFK

Valorant patch-ul 4.03 imbunatateste ultima lui Brimstone si actualizeaza detectarea AFK

Riot Games a lansat o actualizare pentru Valorant care include modificari la Deathmatch si la performanta legata de CPU.

Patch-ul 4.03 este disponibil acum si include modificari la una dintre Valorant‘s Agents: Brimstone. in primul rand, finalul lui Brimstone a fost imbunatatit, iar lovitura sa Orbital Strike cheama din cer trei lasere mari care acum vor nega mai bine informatiile. Conform notelor de patch-uri:

  • Ultimate-ul lui Brimstone blocheaza acum in mod corespunzator vizibilitatea jocului in timp ce este activ.
  • Nu veti mai vedea inamicii de pe minimapca prin intermediul ultimate-ului.
  • Abilitatile care necesita linie de vedere (flash-uri, impulsuri de recunoastere Sova) nu se vor mai aplica prin intermediul ultimate-ului.

Valorant‘s Deathmatch a primit, de asemenea, cateva modificari. Locatiile de spawn au fost actualizate pentru a elimina si relocaliza spawn-urile „periculoase”, alaturi de alte imbunatatiri ale punctelor de spawn care ar trebui sa asigure ca jucatorii apar mai departe de locatia mortii lor. Timpul de respawn a fost, de asemenea, redus de la trei secunde la o secunda si jumatate.

Detectarea AFK in Valorant a fost, de asemenea, imbunatatita. Riot nu a oferit detalii despre modificari pentru a evita ca jucatorii sa creeze solutii de rezolvare, dar, potrivit notelor de patch, scopul este de a „descuraja jucatorii sa exploateze modurile de joc pentru a obtine EXP”.

Riot Games a anuntat anterior ca va aduce imbunatatiri la Valorant‘s AFK detection system, spunand: „impartasind atat procesul, cat si rezultatele muncii noastre pentru a imbunatati Valorant‘s community este o perspectiva fata de care suntem dedicati. Este un lucru pe care ne-ati spus ca vi-l doriti. Este unul dintre motivele pentru care am vrut sa scriem aceste articole in primul rand”.

Valorant‘s ultima actualizare imbunatateste, de asemenea, performanta pentru utilizatorii de pe PC-uri cu procesor. Modificarile ar trebui sa asigure o crestere de pana la 15% a performantelor. Riot afirma ca majoritatea utilizatorilor ar trebui sa vada imbunatatiri in urma acestei schimbari, dar cat de mult va depinde de configuratiile specifice ale PC-ului.

in alte stiri, Arca pierduta jucatorii revizuiesc bombardarea jocului pe Steam, deoarece blocarea serverelor ii impiedica pe jucatorii free-to-play sa se alature prietenilor lor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *