Valorant Korea prezinta un videoclip muzical in colaborare cu Mirani

Valorant Korea prezinta un videoclip muzical in colaborare cu Mirani, lIlBO, GroovyRoom

Riot Games aduce un frumos omagiu radacinilor coreene ale lui Jett cu acest nou bop. Jett tocmai a primit videoclipul sau muzical exclusiv in care o vedem pe agenta rapida in actiune. Noua melodie a fost produsa de lIlBOI, GroovyRoom si Mirani.

in timp ce noul videoclip „Can’t Slow Me Down” nu este inca disponibil pe canalul YouTube al Valorant Global, Valorant Korea l-a publicat deja. Noul eveniment de preluare a retelelor sociale ofera jucatorilor mai multe informatii despre povestea si istoricul lui Jett. Priviti cum Jett face parasutism in Seul si asculta hip hop coreean in noul videoclip „Can’t Slow Me Down”.

Citeste si: „Jett, o femeie care a facut un nou videoclip video cu Jett: Oscar Isaac spune ca Moon Knight este „primul studiu legitim al unui personaj Marvel de la Iron Man incoace

Videoclipul muzical este un montaj stralucitor al atitudinii stimulative a lui Jett, Lupul Singuratic, in joc si in afara lui. in afara de piesele sale Blade Storm si de resetarile Tailwind, agenta face parasutism in Seul si traverseaza acoperisuri si alei familiare intr-o tinuta atletica noua. Ar putea fi acesta un semn al unei noi skin pentru duelista? Doamne, speram ca da.

Riot Games Korea a mentionat, de asemenea, ca piesa de succes a fost produsa exclusiv pentru videoclipul tribut Jett, GroovyRoom mixand piesa, iar rapperii lIlBOI si Mirani au jucat rolul de vocalisti principali.

Poate cineva sa o incetineasca? Jett ia cu asalt Seulul in acest videoclip realizat de VALORANT Korea. Pe muzica apar artistii in voga lIlBOI, Mirani si GroovyRoom. https://t.co/IItzVAhACB

GroovyRoom nu este strain de scena coreeana de jocuri si esports. Duo-ul de producatori a fost, de asemenea, in spatele imnului echipei LCK Gen.G in 2021, care a inclus vedetele K-hip hop Jay Park si pH-1.

Videoclipul muzical face o treaba excelenta in a imbina o Jett foarte moderna cu elementele culturale stravechi ale Coreei. Daca observati cu atentie, filmuletul prezinta repere moderne, cum ar fi Turnul Namsan si Turnul Lotte World, precum si designul traditional al unui irworobongdo.

Acest lucru urmeaza dupa succesul unui alt eveniment de preluare in social media: Die For You ft. Grabbitz, creat pentru Turneul eSports VALORANT Champions 2021. Jucatorii sunt de inteles ca sunt entuziasmati de evenimente de preluare din social media ca acestea, pentru a intelege mai bine agentii lor iubiti. De asemenea, Riot tocmai a lansat un scurt videoclip animat despre viata de zi cu zi a unui alt favorit, Viper. il puteti vedea aici.

Citeste si: Horizon Forbidden West: Comparand performanta jocului pe PS5, PS4 si PS4 Pro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *