Urmatorul Titluri Xbox Game Pass ar fi fost dezvaluite mai devreme

Urmatorul Titluri Xbox Game Pass ar fi fost dezvaluite mai devreme, vedeti-le aici

Asa cum devine traditie, se pare ca urmatorul val de titluri Xbox Game Pass a fost scapat inainte de un anunt oficial. Sursa obisnuita, billbil-kun de pe Dealabs, a obtinut cumva ceea ce pare a fi linia de programe pentru a doua jumatate a lunii februarie.

Potrivit scurgerii, Game Pass va adauga inca cinci titluri pana la sfarsitul lunii, inclusiv Total War: Warhammer III, Roboquest, Madden NFL 22, Super Mega Baseball 3 si Galactic Civilizations III. Warhammer III a fost deja confirmat pentru lansarea pe Game Pass, dar restul sunt o surpriza.

Nu este un soc sa vedem ultimul joc Madden intrand in catalog, daca aceasta scurgere de informatii se dovedeste a fi adevarata, deoarece, in mod obisnuit, EA face reduceri importante la ultimul joc dupa Super Bowl, deoarece entuziasmul din jurul fotbalului se stinge. Pentru Super Mega Baseball 3, insa, vine intr-un moment bun, noul sezon MLB urmand sa inceapa in aprilie. Super Mega Baseball este un joc nelicentiat, dar este tot baseball.

Jocul cu licenta oficiala MLB The Show 22, cu Shohei Ohtani pe coperta, se lanseaza pe Xbox Game Pass in aprilie. Asadar, este un moment bun sa va placa baseball-ul si Xbox.

Primul val de titluri Xbox Game Pass pentru februarie 2022 a avut un numar impresionant de 10 jocuri, inclusiv Ark Survival Evolved Ultimate Survivor Edition, Crossfire X, Contrast si Telling Lies, printre altele. Daca scurgerea se dovedeste a fi adevarata, Microsoft va adauga 15 titluri la Game Pass in februarie 2022 in total.

Jocuri Xbox Game Pass februarie 2022 scapate de sub control

  • Total War: Warhammer III
  • Roboquest
  • Madden NFL 22
  • Super Mega Baseball 3
  • Civilizatii galactice III

in alta ordine de idei, Microsoft tocmai a anuntat ca Xbox Game Pass are acum 25 de milioane de abonati. Se pare ca serviciul urmeaza sa creasca si mai mult, deoarece jocurile Activision s-ar putea alatura catalogului daca achizitia companiei Call of Duty de catre Microsoft va fi aprobata.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *