Urmariti trailerul pentru jocul Peaky Blinders VR The King's Ransom

Urmariti trailerul pentru jocul Peaky Blinders VR The King’s Ransom

A Peaky Blinders de realitate virtuala a fost anuntat oficial – puteti vedea mai jos primul trailer.

  • CITEsTE MAI MULT: ‘Peaky Blinders’ sezonul 6 – tot ce stim pana acum

Va fi lansat in 2022, Peaky Blinders: The King’s Ransom este descris ca fiind un joc VR de actiune si aventura in care jucatorii se vor „infiltra in lumea subterana Peaky Blinders, intalnindu-se fata in fata cu personaje foarte iubite si foarte temute”.

Cillian Murphy (Tommy Shelby) si Paul Anderson (Arthur Shelby) isi vor relua rolurile pentru acest titlu, care va include si personaje noi.

Jucatorii vor putea, de asemenea, sa exploreze liber mediile recreate din serial, cum ar fi Garrison Pub, Charlie’s Yard si Shelby’s Betting Shop.

Peaky Blinders: The King’s Ransom este dezvoltat de Maze Theory, care a lucrat anterior la Doctor Who joc VR Doctor Who: The Edge Of Time.

in timp ce platformele nu au fost inca anuntate, Doctor Who: The Edge Of Time a fost lansat pe PlayStation VR, Oculus Rift, Oculus Quest si HTC Vive – asa ca este de asteptat ca acesta sa urmeze acelasi drum.

Cel de-al saselea si ultimul sezon din Peaky Blinders este asteptat sa aiba premiera la sfarsitul acestei luni, desi o data exacta de lansare nu a fost inca anuntata.

Creatorul Steven Knight a declarat recent ca povestea serialului va continua dincolo de cel de-al Doilea Razboi Mondial intr-un film planificat dupa cel de-al saselea sezon.

Vorbind despre scopul initial pentru Empire, Knight a spus: „intotdeauna a fost vorba de Marea Britanie intre razboaie – cum lectia unui razboi nu a fost invatata si s-a repetat. Este, de asemenea, sfarsitul imperiului: intram in cel de-al Doilea Razboi Mondial si, la sfarsitul acestuia, nu mai exista niciun imperiu, de fapt.

„Dar eu… am revizuit domeniul de aplicare a ceea ce este. Acum va merge in si dincolo de cel de-al Doilea Razboi Mondial. Pentru ca pur si simplu cred ca energia care exista in lume pentru noi, vreau sa o mentin si vreau sa vad cum poate progresa dincolo de asta.”

El a adaugat: „Ma gandesc la aceasta a sasea serie ca la sfarsitul inceputului.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *