Urmariti cum noul ucigas din 'Dead By Daylight' ingrozeste streamerii din 'Dead By Daylight'

Urmariti cum noul ucigas din ‘Dead By Daylight’ ingrozeste streamerii din ‘Dead By Daylight’

Dead By DaylightSadako, cel mai nou ucigas al lui Day Deadline Day, a ingrozit streamerii in timp ce acestia explorau meniul principal – vedeti imaginile de mai jos.

in timp ce Sadako Rising, urmatorul capitol din Dead By Daylight, nu este lansat oficial pana pe 8 martie, o mana de streameri (AKA The Fog Whisperers) au primit acces anticipat.

impartasind imagini online, Sadako poate fi vazuta in Dead By Daylight in timp ce jucatorii aleg criminalul si isi selecteaza perk-urile, pana cand ea reuseste o sperietura de sperietura. Dupa cum va puteti imagina, Sadako a surprins cateva persoane – urmariti mai jos:

Sadako chiar ii face pe oameni sa faca Sad-AAAAAAH.

iNTOARCEtI-Va iN PUtIN, UNDE tI SE iNTaMPLa 😭😭😭😭 pic.twitter.com/LcjgdZWSTp

Sadako Rising va introduce o noua criminala, Sadako, alaturi de un nou supravietuitor – Yoichi Asakawa.

Lista de pe Steam pentru cel mai recent capitol al Dead By Daylight suna astfel: „Cu puteri imense si un temperament infricosator, Sadako a fost lasata sa piara intr-un mormant cu apa. Furia ei violenta s-a manifestat intr-o caseta video blestemata care isi condamna privitorii la o soarta infioratoare. Nu este strain de furia lui Sadako nici Yoichi Asakawa, a carui tanara viata a fost alterata pentru totdeauna de furia lui OnryЕЌ. Acum, biolog marin, povestea lui continua in timp ce cautarea raspunsurilor l-a condus prin ape inselatoare, adanc in adancul unui taram dincolo de intelegerea rationala.”

Rasaritul lui Sadako, urmatorul capitol al horror-ului asimetric al celor de la Behaviour Interactive, este lansat pe 8 martie pentru Nintendo Switch, PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 si PS5.

Anuntat anul trecut, Sadako Rising este inspirat de filmul japonez cult de groaza „Ringu” din 1998 si de romanul cu acelasi nume din 1991, care a inspirat si filmul „The Ring” din 2002

„Importanta francizei Ringu in Japonia si influenta sa asupra culturii din intreaga lume sunt de netagaduit”, spune Mathieu CГґte, director de joc pentru Dead By Daylight. „Sa ni se ofere ocazia de a ne scufunda in aceasta poveste legendara, pe masura ce aducem aceasta creatie in Dead By Daylight, este o onoare imensa. Acest nou capitol le va oferi jucatorilor nostri ceva intens intunecat si tulburator, o adevarata experienta de infarct care se adauga la intensitatea deja ridicata a jocului nostru.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *