Upgrade-ul Next-Gen al Cyberpunk 2077s se lanseaza astazi cu un raport de incercare gratuita
|

Upgrade-ul Next-Gen al Cyberpunk 2077s se lanseaza astazi cu un raport de incercare gratuita

Se pare ca zvonurile au fost adevarate: Patch-ul next-gen al lui Cyberpunk 2077 se lanseaza astazi, 15 februarie, si va fi disponibil un trial gratuit. Acest lucru este in conformitate cu Xbox Netherlands, care se pare ca a lasat sa scape vestea mai devreme. Nibel de la Twitter a capturat postarea din social media – vedeti-o mai jos.

Nimic din toate acestea nu este o mare surpriza, deoarece CD Projekt gazduieste astazi, 15 februarie, un eveniment livestream Cyberpunk 2077, unde sunt asteptate noutati despre joc. Showcase-ul incepe la 7 AM PT / 10 AM ET, asa ca nu ar trebui sa mai dureze mult pana cand vom obtine o stire completa. Recent, Xbox Store a fost actualizat pentru a arata ca Cyberpunk 2077 este acum „imbunatatit” pentru Seria X|S. Acest lucru urmeaza aparitiei unei noi editii PS5 a jocului Cyberpunk 2077, care a aparut pe PlayStation Network in ianuarie.

Unii au speculat ca Cyberpunk 2077 s-ar putea alatura si Xbox Game Pass ca parte a urmatorului val de titluri, dar acest lucru ramane de vazut.

Patch-ul next-gen al lui Cyberpunk 2077 va fi lansat astazi, impreuna cu o versiune de incercare gratuita, conform unei postari oficiale Xbox Netherlands care a fost publicata la inceputul anului https://t.co/FJjW3UUcqe.

Noua versiune a lui Cyberpunk 2077 pentru PS5 si Xbox Series X|S este asteptata sa se lanseze in Q1 2022, asa ca era si timpul. Editia pentru noua generatie a lui The Witcher 3: Wild Hunt vine in al doilea trimestru (aprilie-iunie 2022).

in alta ordine de idei, Cyberpunk 2077 a fost recent impins in josul clasamentului celor mai multe jocuri jucate concomitent pe Steam de Lost Ark, dupa lansarea gigantica a acestui joc. Cyberpunk 2077 ramane unul dintre cele cinci jocuri care au depasit vreodata 1 milion de jucatori simultani pe Steam si este unul dintre cele mai bine vandute RPG-uri din istorie.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.