Upgrade-ul Next-Gen al Cyberpunk 2077s se lanseaza astazi cu un raport de incercare gratuita
|

Upgrade-ul Next-Gen al Cyberpunk 2077s se lanseaza astazi cu un raport de incercare gratuita

Se pare ca zvonurile au fost adevarate: Patch-ul next-gen al lui Cyberpunk 2077 se lanseaza astazi, 15 februarie, si va fi disponibil un trial gratuit. Acest lucru este in conformitate cu Xbox Netherlands, care se pare ca a lasat sa scape vestea mai devreme. Nibel de la Twitter a capturat postarea din social media – vedeti-o mai jos.

Nimic din toate acestea nu este o mare surpriza, deoarece CD Projekt gazduieste astazi, 15 februarie, un eveniment livestream Cyberpunk 2077, unde sunt asteptate noutati despre joc. Showcase-ul incepe la 7 AM PT / 10 AM ET, asa ca nu ar trebui sa mai dureze mult pana cand vom obtine o stire completa. Recent, Xbox Store a fost actualizat pentru a arata ca Cyberpunk 2077 este acum „imbunatatit” pentru Seria X|S. Acest lucru urmeaza aparitiei unei noi editii PS5 a jocului Cyberpunk 2077, care a aparut pe PlayStation Network in ianuarie.

Unii au speculat ca Cyberpunk 2077 s-ar putea alatura si Xbox Game Pass ca parte a urmatorului val de titluri, dar acest lucru ramane de vazut.

Patch-ul next-gen al lui Cyberpunk 2077 va fi lansat astazi, impreuna cu o versiune de incercare gratuita, conform unei postari oficiale Xbox Netherlands care a fost publicata la inceputul anului https://t.co/FJjW3UUcqe.

Noua versiune a lui Cyberpunk 2077 pentru PS5 si Xbox Series X|S este asteptata sa se lanseze in Q1 2022, asa ca era si timpul. Editia pentru noua generatie a lui The Witcher 3: Wild Hunt vine in al doilea trimestru (aprilie-iunie 2022).

in alta ordine de idei, Cyberpunk 2077 a fost recent impins in josul clasamentului celor mai multe jocuri jucate concomitent pe Steam de Lost Ark, dupa lansarea gigantica a acestui joc. Cyberpunk 2077 ramane unul dintre cele cinci jocuri care au depasit vreodata 1 milion de jucatori simultani pe Steam si este unul dintre cele mai bine vandute RPG-uri din istorie.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *