Unde gasiti toate dronele de sondaj

Unde gasiti toate dronele de sondaj

Horizon Forbidden West este un joc masiv. in mod natural, alaturi de campania principala, jucatorii se vor gasi adesea traversand harta in cautarea de obiecte de colectie si alte elemente speciale din joc. Unul dintre obiectele de colectionat care i-a derutat pe multi jucatori sunt dronele de cercetare. Survey Drones pot fi reperate de departe, deoarece au o lumina albastra pulsatorie in jurul lor.

Citeste si: „Drones Drones”, un joc de carti de vizita: Un jucator din Valorant impartaseste o mecanica nebuna a Astra pe Breeze care pare ilegala

Exista date valoroase in Survey Drones, prin urmare jucatorii nu pot incepe sa traga in ele, altfel vor sfarsi prin a le distruge. Acestia vor trebui sa inteleaga cu atentie unde se afla drona de cercetare si, cu ajutorul mediului inconjurator, vor trebui sa ajunga la acea locatie. Odata ajunsi la locatie, jucatorii vor trebui sa sara pe Survey Drone si sa o doboare cu greutatea lui Aloy.

Aceste Survey Drones sunt obiecte de colectie cosmetice care ajuta la schimbarea culorii si temei unei incaperi din questline-ul principal, in functie de biomul in care a fost gasita. Fiecare Survey Drone din Horizon Forbidden West ofera o tema unica Domului prin conectarea acestuia la GAIA. Colectarea tuturor celor 10 ar completa colectia de Survey Drones pentru jucatori. Pentru mai multe informatii, consultati Wiki-ul extins al IGN. Verifica mai jos locatia pentru toate Survey Drones din Horizon Forbidden West:

Survey Drone: No Man’s Land

Locatie: Drone Survey: Land Land Land No Man’s Land

Drona de supraveghere: Plainsong

Locatie: Plainsong

Drone de topografie: Anul secetos

Locatie: Shining Wastes, the Dry Yearn

Drone de sondaj: Greenswell

Locatie: Mine de sare, The Greenswell

Drone de supraveghere: The Stillsands

Locatie: The Stillsands

Drone de supraveghere: Thornmarsh

Locatie: Thornmarshick: Thornmarsh

Drone de supraveghere: The Graypeak

Locatie: Muntii Sheerside, The Graypeak

Drona de cercetare: Standul Santinelelor

Locatie: Standul Sentinelilor

Drone de cercetare: Muntii Sheerside

Locatie: Muntii Sheerside

Drone de cercetare: Insula Spires

Locatie: Insula Spires

Continuati sa cititi: PS5 Restock India februarie 22: Pre-Ordinele de precomanda care intra in direct pe Amazon, Flipkart, Reliance Digital (actualizare)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *