Uncharted loveste aurul cu o victorie de 44

Uncharted loveste aurul cu o victorie de 44,1 milioane de dolari in box office-ul national de weekend

Filmul „Uncharted” a dat lovitura cu o victorie de 44,1 milioane de dolari in box office-ul intern de weekend, iar adaptarea jocului video regizat de Tom Holland este asteptata sa castige un total de 52 de milioane de dolari pana la sarbatoarea de Ziua Presedintelui.

Dupa cum relateaza Variety, Uncharted a mai castigat 55,4 milioane de dolari si peste hotare, ajungand la un total global de 139 de milioane de dolari. Acest lucru este mai mult decat suficient pentru a-si acoperi bugetul de productie de 120 de milioane de dolari.

in recenzia noastra despre Uncharted, care in prezent este disponibil doar in cinematografe, am spus: „Uncharted este o mostra sigura, dar serviabila, a unei noi aventuri care se intinde pe tot globul. in rolul tanarului Nathan Drake, Tom Holland este distractiv de urmarit si are o chimie buna cu Victor Sullivan al lui Mark Wahlberg, chiar daca antagonistii lor sunt destul de usor de uitat, iar povestea nu gandeste niciodata in afara cutiei cu comori.”

Dupa cum noteaza Erik Davis de la Fandango si Rotten Tomatoes, Uncharted a avut al patrulea weekend de deschidere a unui film despre jocuri video cu cele mai mari incasari din toate timpurile in America de Nord. Desi a depasit Angry Birds, cu 38 de milioane de dolari, nu a reusit sa depaseasca Tomb Raider (2001), cu 47 de milioane de dolari, Detective Pikachu, cu 54 de milioane de dolari, si Sonic the Hedgehog, cu 58 de milioane de dolari.

Dog, in care Channing Tatum joaca rolul unui fost militar Ranger care conduce pe coasta Pacificului impreuna cu cainele sau pentru a ajunge la timp la inmormantarea unui camarad soldat, a ocupat locul al doilea, cu 15,1 milioane de dolari. Aceasta suma este deja suficienta pentru a-si acoperi bugetul de 15 milioane de dolari si, fara indoiala, a ajutat faptul ca a venit cu sloganul: „Nu va faceti griji, cainele nu moare”.

Death on the Nile s-a clasat pe locul al patrulea, cu 6,3 milioane de dolari, ajungand la un total global de 90 de milioane de dolari. Jackass Forever a completat topul cinci cu 5,2 milioane de dolari si a depasit pragul de 47 de milioane de dolari pe plan intern.

Pentru mai multe informatii despre Uncharted, consultati explicatia noastra despre final si scena de dupa credite si despre cum filmul prezinta miscari de lupta „furate direct din jocuri”.

Aveti un pont pentru noi? Vreti sa discutam despre o posibila poveste? Va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected].

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *