Un zvon nebunesc sugereaza ca Doctor Strange in Multiversul Nebuniei va uni Fox

Un zvon nebunesc sugereaza ca Doctor Strange in Multiversul Nebuniei va uni Fox, Universal si Sony intr-un singur univers

Se pare ca Universul Cinematografic Marvel este pregatit pentru o renovare majora odata cu viitorul film de succes din Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

in urma evenimentelor din Spider-Man: No Way Home, fanii MCU au stiut ca ii asteapta o surpriza, deoarece multiversul a permis ca iteratiile live-action din trecut ale diferitelor personaje sa se intoarca fara probleme.

in timp ce No Way Home a introdus versiunile lui Tobey Maguire si Andrew Garfield’ ale lui Spider-Man, Multiverse of Madness va continua aceasta serie cu versiuni noi si vechi ale personajelor din benzile desenate Marvel.

Fanii nu sunt inca siguri daca continuarea Doctor Strange va avea o mare implicatie in universul principal, chiar daca va introduce nenumarate universuri in care Marvel se va putea cufunda. Dar, un nou zvon aparut pe internet ar putea avea raspunsul la intrebarea de un milion de dolari.

De asemenea, Riead: Artistul principal din Starfield spune ca estetica generala a jocului este „NASA-Punk

Potrivit unui nou zvon lansat de catre Moth Culture, care a dezvaluit MCU, Marvel ar putea sa isi uneasca numeroasele universuri intr-un singur univers in continuarea Doctor Strange.

Fanii ar putea dori sa ia aceasta stire cu un graunte de sare, dar scurgerea sugereaza ca universurile 20th Century Fox, Universal si Sony vor face, de asemenea, parte din MCU.

in urma fuziunii, proprietatile 20th Century Fox, cum ar fi X-Men si Fantastic Four, vor deveni canon pentru MCU. in plus, in timp ce Universal va adauga franciza originala Hulk, cu Eric Bana, la MCU, Sony isi va pune amprenta in MCU si cu diferitele sale proprietati Spider-Man.

Odata cu aceasta fuziune, MCU isi va rezolva problema majora de a evita confuzia in randul fanilor, deoarece acestia nu vor mai trebui sa isi faca griji pentru a tine evidenta unor universuri diferite.

in afara de asta, acest lucru permite, de asemenea, Marvel sa aleaga adaptarile personajelor din trecut pe care le doreste in MCU, in timp ce alte iteratii musca praful.

in cele din urma, ramane de vazut cum va gestiona Doctor Strange in Multiversul Nebuniei diferitele universuri, iar fanii isi tin respiratia cu privire la ce lucruri nebunesti ar putea vedea in curand in el.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *