Un univers cinematografic de tip MCU va reuni Godzilla

Un univers cinematografic de tip MCU va reuni Godzilla, Evangelion, Ultraman si Kamen Rider

Godzilla, Evangelion, Ultraman si Kamen Rider ale lui Hideaki Anno isi vor uni fortele pentru un proiect de colaborare in stil MCU numit „Shin Japan Heroes Universe”.

Dupa cum relateaza Kotaku, proiectul recent anuntat a fost lansat de Toho Studios impreuna cu Khara, Tsuburaya Productions si Toei, in incercarea de a conecta toate filmele care poarta prefixul „Shin” in titlu. Site-ul oficial al proiectului a fost lansat cu un nou vizual colorat, desenat de Mahiro Maeda, care prezinta cele patru figuri de referinta ale Universului Shin Japan Heroes.

Credit imagine: Mahiro Maeda/Studio Khara/Toei/Toho/Tsuburaya Productions

Site-ul web a prezentat, de asemenea, un logo emblema alb-negru pentru Shin Japan Heroes Universe, reprezentand capetele celor patru eroi in centrul acronimului „SJHU”. Grafica a fost conceputa de Yutaka Izubuchi, care „va da culoare lansarii acestui proiect de mare anvergura” alaturi de Maeda, pe masura ce noua era va incepe sa avanseze in 2022.

Momentan nu se stie exact cum va lua forma acest proiect, desi Anime News Network a notat ca sunt planificate evenimente, marfuri si alte legaturi in cadrul colaborarii. Mai multe detalii despre Universul Shin Japan Heroes si gama sa larga de dezvoltari vor fi publicate in acest an, potrivit Tsuburaya Productions.

Shin Godzilla, lansat in 2016, a fost co-regizat de Hideaki Anno si Shinji Higuchi, cu un scenariu scris de Anno. Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time a fost lansat anul trecut, cu Anno la carma. Anno a scris si Shin Ultraman, care va fi lansat in Japonia in mai 2022, si scrie si viitorul Shin Kamen Rider, care va urma in martie 2023.

Viitorul film Ultraman este regizat de Shinji Higuchi, care a regizat impreuna cu Anno filmul Shin Godzilla din 2016. Se pare ca filmul va acoperi povestea originalului Ultraman, capturand farmecul emisiunii originale care a fost difuzata din 1966 pana in 1967, oferindu-i in acelasi timp personajului titular o sansa de a „renaste” in societatea moderna.

Adele Ankers-Range este redactor independent pentru IGN. Urmariti-o pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *