Un star din NBA acuzat ca a trisat la Wordle

Un star din NBA acuzat ca a trisat la Wordle

Avand in vedere cat de popular este Wordle in acest moment, poate fi tentant sa trisezi putin atunci cand vine vorba de a posta rezultatele pe retelele sociale cu grila emoji caracteristica jocului. Starul NBA Karl-Anthony Towns a fost acuzat ca a facut exact acest lucru, dupa ce fanii cu ochi de vultur au observat ca ceva in postarea sa zilnica pe Wordle nu se potrivea.

Wordle 237 3/6
рџџ©в¬њв¬њрџџ©рџџ©
рџџ©рџџЁв¬њрџџ©рџџ©
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
Buna dimineata рџЊЋ! Ce mai faci astazi???

Jucatorul de la Timberwolves a postat un rezultat vesel de dimineata pe Wordle, care arata un raspuns reusit in doar trei incercari – pe un cuvant cu care multi jucatori s-au luptat. in raspunsurile primite, fanii au subliniat rapid ca, in conditiile in care raspunsul din Wordle 237 era „ULCER”, a doua presupunere a lui Towns nu se potrivea, deoarece niciun cuvant existent nu contine combinatia „UC_ER”.

Dupa ce acuzatiile de inselaciune au inundat raspunsurile lui Towns, jucatorul din NBA a fost nevoit sa posteze o continuare care sa demonstreze ca a jucat jocul asa cum a fost prevazut, inclusiv un videoclip cu presupunerile reale pe care le-a folosit – de obicei, un lucru care de obicei nu le place fanilor Wordle, dar care a fost necesar in acest caz pentru a-si reabilita numele.

Dupa cum puteti vedea din tweetul de urmarire, grila nu se refera la Wordle 237 „ULCER”, ci la solutia din ziua precedenta, „PAUSE”. Indiferent de motiv, jocul a marcat-o cu un numar gresit atunci cand Towns si-a postat rezultatele pe retelele sociale. in raspunsuri, unii utilizatori au sustinut ca acest lucru se poate intampla daca jucatorii incep Wordle-ul zilnic inainte de miezul noptii, dar il termina dupa ce resetarea a bifat deja.

Vedeta NBA nu numai ca s-a dezvinovatit de acuzatiile de inselaciune prin postarea videoclipului, dar a prezentat si cateva statistici impresionante. Recordul afisat la final a aratat ca Towns a ghicit pana acum sase din cele noua Wordles completate pana la a treia ghicire, cu o victorie la a doua ghicire. Se pare ca baschetul nu este singurul lucru la care Karl-Anthony Towns este un profesionist.

Vreti sa va imbunatatiti propriul joc? Consultati cele mai bune sugestii de cuvinte de deschidere pentru a va ajuta sa avansati.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.