Un star din NBA acuzat ca a trisat la Wordle

Un star din NBA acuzat ca a trisat la Wordle

Avand in vedere cat de popular este Wordle in acest moment, poate fi tentant sa trisezi putin atunci cand vine vorba de a posta rezultatele pe retelele sociale cu grila emoji caracteristica jocului. Starul NBA Karl-Anthony Towns a fost acuzat ca a facut exact acest lucru, dupa ce fanii cu ochi de vultur au observat ca ceva in postarea sa zilnica pe Wordle nu se potrivea.

Wordle 237 3/6
рџџ©в¬њв¬њрџџ©рџџ©
рџџ©рџџЁв¬њрџџ©рџџ©
рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©рџџ©
Buna dimineata рџЊЋ! Ce mai faci astazi???

Jucatorul de la Timberwolves a postat un rezultat vesel de dimineata pe Wordle, care arata un raspuns reusit in doar trei incercari – pe un cuvant cu care multi jucatori s-au luptat. in raspunsurile primite, fanii au subliniat rapid ca, in conditiile in care raspunsul din Wordle 237 era „ULCER”, a doua presupunere a lui Towns nu se potrivea, deoarece niciun cuvant existent nu contine combinatia „UC_ER”.

Dupa ce acuzatiile de inselaciune au inundat raspunsurile lui Towns, jucatorul din NBA a fost nevoit sa posteze o continuare care sa demonstreze ca a jucat jocul asa cum a fost prevazut, inclusiv un videoclip cu presupunerile reale pe care le-a folosit – de obicei, un lucru care de obicei nu le place fanilor Wordle, dar care a fost necesar in acest caz pentru a-si reabilita numele.

Dupa cum puteti vedea din tweetul de urmarire, grila nu se refera la Wordle 237 „ULCER”, ci la solutia din ziua precedenta, „PAUSE”. Indiferent de motiv, jocul a marcat-o cu un numar gresit atunci cand Towns si-a postat rezultatele pe retelele sociale. in raspunsuri, unii utilizatori au sustinut ca acest lucru se poate intampla daca jucatorii incep Wordle-ul zilnic inainte de miezul noptii, dar il termina dupa ce resetarea a bifat deja.

Vedeta NBA nu numai ca s-a dezvinovatit de acuzatiile de inselaciune prin postarea videoclipului, dar a prezentat si cateva statistici impresionante. Recordul afisat la final a aratat ca Towns a ghicit pana acum sase din cele noua Wordles completate pana la a treia ghicire, cu o victorie la a doua ghicire. Se pare ca baschetul nu este singurul lucru la care Karl-Anthony Towns este un profesionist.

Vreti sa va imbunatatiti propriul joc? Consultati cele mai bune sugestii de cuvinte de deschidere pentru a va ajuta sa avansati.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *