Un nou trailer prezinta sefi si locatii bizare

Un nou trailer prezinta sefi si locatii bizare

Un nou trailer Elden Ring prezinta noi sefi si locatii surprinzatoare.

Trailerul oficial de lansare, lansat astazi de Bandai Namco, ofera o noua privire asupra lumii din Elden Ring. Iar aceasta include noi sefi ciudati si minunati.

„Desi spulberat, te va ghida”, spune descrierea videoclipului. „Desi fracturat, te cheama totusi. Promulga-ti vointa. Devino Lord. Cauta Inelul Elden.” Vedeti trailerul mai jos:

Teasing the awakening of your character, the Tarnished, se simte aproape Destiny-esque ca o lumina misterioasa ii gaseste si ii reinvie. Dar trailerul te arunca in curand in lumea tinuturilor dintre – o lume intunecata, fantastica, plina de monstri periculosi. si… aaa… homari uriasi?

„N-am intalnit niciodata pe cineva cu gust de creveti in care sa nu am incredere”, spune un personaj misterios, evident demn de retinut. si, in timp ce jucatorul este smuls de la pamant de gheara sa monstruoasa de homar, se pare ca vei avea nevoie de tot ajutorul posibil pentru a aborda acest curcubeu scorojit.

in alta parte, exista o lupta cu un sef care se pare ca are loc in spatiu, o creatura enorma cu colti, cu aspect samanic, precum si un personaj al jucatorului care calareste un fel de dispozitiv pe un rau de lava.

Oh, si dragoni. O multime de dragoni – dar, sincer, acestea sunt cele mai putin ciudate lucruri pe care le veti gasi in acest trailer care va zgarie capul. Exista o statuie ciudata, contorsionata, formata din capete, precum si un sef asemanator unui paianjen filiform cu maini umane, aripi enorme si o fata chinuita. infiorator.

Nu este clar daca trailerul prezinta unii dintre sefii principali ai jocului sau daca acestia sunt unii dintre sefii optionali dificili care pot fi gasiti in Lands Between.

Din fericire, au mai ramas doar cateva zile pana cand veti putea pune mana pe Elden Ring si veti afla singuri. intre timp, consultati previzualizarea Elden Ring de la IGN si asigurati-va ca ati obtinut cea mai buna oferta de precomanda pe care o puteti gasi.

Ryan Leston este jurnalist de divertisment si critic de film pentru IGN. il puteti urmari pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *