Un nou mod Skyrim adauga in joc un oras SF cu zgarie-nori

Un nou mod Skyrim adauga in joc un oras SF cu zgarie-nori

Un nou Skyrim mod adauga un oras cu tematica SF in joc, ceea ce inseamna ca jucatorii pot vedea zgarie-nori in lumea fantastica.

Descoperit pentru prima data de catre PC Gamer, mod-ul numit Fort Knox este creat de Ripcat. Acesta adauga zgarie-nori, semne de neon, un cartier industrial si chiar un club de striptease cu roboti „sexy”. Este tot ceea ce Skyrim nu este de obicei, dar este fascinant. O actualizare a unui mod mai vechi numit Aether Suite – Project KnOx, Fort Knox adauga o tema cyberpunk-esca in joc.

Acesta contine NPC-uri care apar in cele cinci zone distincte ale sale. Desi nu exista misiuni si dialogul este minim, este intrigant de explorat. Exista o naveta care te duce la plaja, impreuna cu magazine care vand arme si droguri. Jucatorii vor intalni, de asemenea, politisti in echipament de revolta.

Instalarea Fort Knox adauga o noua vraja numita Log Out in cartea de vraji. Prin lansarea ei, jucatorii sunt transportati intr-o camera VR, unde personajul lor isi incheie Skyrim sesiune si iese in lumea „reala”. Aceasta lume fiind Fort Knox.

Este o lume cyberpunk destul de intunecata, cu o dispozitie destul de intunecata, dar o schimbare uriasa fata de obisnuitele Skyrim ritm.

in ultima vreme, mod-urile pentru Skyrim au fost expansive. Luna trecuta a fost lansat un mod de roleplaying pentru editia speciala a jocului. Skyrim Requiem isi propune sa faca jocul „mai imersiv, mai semi-realist si mai coerent”.

Un alt mod recent si-a propus sa reproduca arta conceptuala originala Windhelm.

in alte stiri din domeniul jocurilor, un al doilea Fire Emblem joc ar putea fi lansat in acest an. Acest lucru este conform unui insider de incredere din industrie, care noteaza ca jocul este „aproape terminat cu dezvoltarea sa”.

in alta parte, Capcom a anuntat Street Fighter 6 si o colectie Capcom Fighting Collection care reuneste zece jocuri arcade.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *