Un nou Livestream Cyberpunk 2077 va fi difuzat maine
|

Un nou Livestream Cyberpunk 2077 va fi difuzat maine, confirma CD Projekt Red

CD Projekt Red va dezvalui maine, in cadrul unui nou livestream, noi informatii legate de Cyberpunk 2077, a confirmat astazi editorul.

Noul livestream, care va fi difuzat maine, 15 februarie, la ora 16:00 CET, a fost confirmat pe profilul oficial de Twitter al jocului. Nu au fost furnizate informatii suplimentare.

Noul mod din Cyberpunk 2077 introduce lupta cu vehicule

Deci, choom, ce zici de o intalnire? O sa vorbim lucruri, stii tu.

Te bagi? Preem!

Sa ne intalnim maine, 15 februarie, la ora 16:00 CET, in locul obisnuit: https://t.co/y8iUIM0gBv.

Ne vedem acolo! pic.twitter.com/VRXpeA21ME

Avand in vedere ca CD Projekt Red a confirmat cu ceva timp in urma ca Cyberpunk 2077 va debuta pe PlayStation 5, Xbox Series X si Xbox Series S in primul trimestru al anului, este foarte probabil ca editorul sa dezvaluie in sfarsit mai multe despre versiunea de generatie curenta a jocului.

Cyberpunk 2077 este acum disponibil pe PC, PlayStation 4, Xbox One si Google Stadia. Va vom tine la curent cu versiunea de generatie curenta a jocului de indata ce vom afla mai multe despre aceasta, asa ca ramaneti cu noi pentru toate noutatile.

Cyberpunk 2077 este o poveste de actiune si aventura in lume deschisa, plasata in Night City, un megalopolis
obsedat de putere, farmec si modificarea corporala. Joci in rolul lui V, un mercenar nelegiuit care se duce dupa un implant unic in felul sau, care este cheia nemuririi. Poti personaliza cyberware-ul, setul de abilitati si stilul de joc al personajului tau si poti explora un oras vast in care alegerile pe care le faci modeleaza povestea si lumea din jurul tau.

  • Deveniti un cyberpunk, un mercenar urban echipat cu imbunatatiri cibernetice si construiti
    legenda ta pe strazile din Night City.
  • Intra in lumea deschisa masiva din Night City, un loc care stabileste noi standarde in ceea ce priveste aspectul vizual, complexitatea si profunzimea.
  • Accepta cea mai riscanta misiune din viata ta si du-te dupa un implant prototip care reprezinta cheia nemuririi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *