Un nou film Star Trek cu distributia lui J.J. Abrams este in lucru

Un nou film Star Trek cu distributia lui J.J. Abrams este in lucru

Un nou film Star Trek cu actorii din distributia trilogiei originale a lui J.J. Abrams este in lucru, informeaza Deadline.

Se pare ca Paramount a inceput discutiile cu Chris Pine pentru a reveni in rolul lui James T. Kirk, Zachary Quinto in rolul lui Spock, Zoe Saldana in rolul locotenentului Uhura, Karl Urban in rolul lui Bones, John Cho in rolul lui Sulu si Simon Pegg in rolul lui Scotty. Filmarile sunt programate sa inceapa la sfarsitul anului 2022 sub conducerea lui Matt Shakman, regizorul filmelor Disney Plus’ WandaVision, FX’s It’s Always Sunny in Philadelphia si HBO’s Game of Thrones. Abrams se va intoarce ca producator.

Shakman se poate lauda si cu un total de 23 de nominalizari la Emmy pentru munca sa la WandaVision.

Sub supravegherea lui Shakman, Josh Friedman (Avatar 2) si Cameron Squires (WandaVision) scriu o schita de scenariu, bazata pe o schita anterioara a lui Lindsey Beer si Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel).

J.J. Abrams a verificat existenta noului film Star Trek in timpul prezentarii ViacomCBS Investor Day de marti.

Sursele au declarat pentru Variety ca aducerea inapoi a distributiei originale a fost o mare prioritate, lucru cu atat mai complicat cu cat fiecare actor are o putere de star in crestere. Pine a lucrat de atunci la ambele filme Wonder Woman, in timp ce Zoe Saldana continua ca Gamora in Guardians of the Galaxy si Neytiri in Avatar 2. Karl Urban isi va continua rolul lui Billy Butcher in sezonul 3 al serialului The Boys de pe Amazon, Simon Pegg isi reia rolul lui Benji in ambele continuari ale misiunii Mission Impossible, John Cho a jucat recent rolul lui Spike Spiegel in adaptarea live-action Cowboy Bebop de pe Netflix, iar Zachary Quinto a jucat in serialul NOS4A2 de pe AMC.

Dupa cum era de asteptat, detaliile legate de scenariu sunt tinute sub tacere; conceptul original al celui de-al patrulea Star Trek a fost ca capitanul Kirk sa se confrunte cu mostenirea propriului sau tata, care s-a sacrificat in mod eroic la bordul navei USS Kelvin intr-o lupta cu un romulan care a traversat timpul.

in prezent nu este clar daca Paramount intentioneaza sa refaca rolul lui Pavel Chekov. Rolul a fost interpretat anterior de Anton Yelchin, care a murit intr-un tragic accident de masina in locuinta sa din Los Angeles in iunie 2016, la varsta de 27 de ani, cu doar o luna inainte ca Star Trek Beyond sa fie lansat in cinematografe.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *