Un jucator de la Valorant impartaseste o mecanica nebuna pentru Astra pe Breeze care pare ilegala

Un jucator de la Valorant impartaseste o mecanica nebuna pentru Astra pe Breeze care pare ilegala

Valorant este, in prezent, cel mai popular shooter FPS tactic din lume, cu peste 15 milioane de utilizatori activi, iar acesti jucatori vin cu utilizari foarte, foarte inteligente ale abilitatilor agentului Astra.

Originara din Accra, Ghana, Astra este o Radiant cu puteri legate de energiile cosmice, pe care le foloseste in rolul ei de „gardian astral” si este cel de-al 16-lea agent recrutat pentru Valorant Protocol. Adaugata in joc in luna martie a anului trecut, Astra este un agent din clasa Controller, cu mai multe abilitati pentru a opri viziunea inamicului, a prelua controlul zonelor si a forta inamicii sa se blocheze in puncte de sufocare.

Recent, Reddit a descoperit cateva utilizari elegante pentru abilitatea „Gravity Well” a lui Astra, care il fac pe agent extrem de util atunci cand jucatorii se intalnesc pe harta Breeze:

Citeste si: „Asteapta: Redditorii discuta despre „problema” Smurfing-ului in Valorant si despre cum Riot inca o trece cu vederea

Aceasta tactica este extrem de utila pentru a-ti duce Astra in locatii inaccesibile si pentru a provoca daune masive inamicilor de sus. Mai multi jucatori au salutat aceasta miscare ca fiind super riscanta, dar poate fi o tactica plina de satisfactii atunci cand este asociata cu coechipierii de suport potriviti pentru a Fake si a pune fumigene suplimentare.

Utilizatorul Reddit u/mikelelelele a oferit, de asemenea, instructiuni suplimentare despre cum sa activezi cu succes Putul gravitational si sa urci pante abrupte: „ye so u need to jump and then [active ability] and spam crouch”.

Pentru a reusi o astfel de tactica este nevoie de cel putin un alt jucator care sa simuleze Halls si Vent si de un altul care sa ofere acoperire pentru ca Astra sa se indeparteze in cazul in care situatia devine periculoasa, deoarece Astra nu are o functie Dash sau Teleport ca Chamber sau Jett.

Alti jucatori s-au plans de trusa si abilitatile supraputernice ale lui Astra, sustinand ca nu exista de fapt nicio modalitate de a contracara aceste abilitati sau utilizarile lor. Astra ofera de fapt multe echipei sale, iar kitul ei, atunci cand este folosit in mod corespunzator, poate opri de fapt impingerile inamicului chiar in calea lor. Astra este OP ea chiar poate depasi adversarii. Cu toate acestea, atat jucatorii competitivi, cat si fanii au cerut ca Astra sa fie nerfed, din cauza stilului ei de joc agresiv.

BRB, voi incerca aceasta tactica si voi vedea cum functioneaza pentru echipa mea.

Citeste si: „Nu stiu ce sa fac: Comunitatea Destiny 2 isi ia ramas bun de la continutul Forsaken odata cu sosirea DLC-ului Witch Queen

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *