Un hot fura 180.000 de lire sterline in carti Pokemon dupa ce a spart peretele unui magazin

Un hot fura 180.000 de lire sterline in carti Pokemon dupa ce a spart peretele unui magazin

Un magazin de jocuri si carti de joc din Minnesota a pierdut aproximativ 183.726 de lire sterline (250.000 de dolari) dupa ce a fost jefuit de un barbat care a furat carti rare de Pokemon si bani prin spargerea unui perete.

in noaptea de 10 februarie, un barbat a avut acces la un magazin vecin si a franat un perete de legatura pentru a jefui Punch Out Gaming din Forest Lake, Minnesota. Dupa cum a raportat KARE 11, prin intermediul Kotaku, magazinul se autodefineste ca fiind un „magazin de tip mama si pop” care cumpara si vinde carti de schimb si jocuri video. Magazinul a inregistrat recent o cerere crescuta pentru toate lucrurile Pokemon legate de Pokemon, in special cartile de joc.

Furtul barbatului a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului. Dupa ce a intrat in magazin prin perete, a furat aproximativ 183.726 de lire sterline in Pokemon si marfuri. Pentru ca nu a deschis nicio usa, nu s-a declansat nicio alarma.

Punch Out Gaming a fost spart noaptea trecuta. Acest individ a intrat in magazinul vecinilor si a facut gauri prin peretele nostru. El…

Postat de Punch-Out Gaming joi, 10 februarie 2022

„Ma simt amortit, doar vazand cum cineva intra si ia tot ceea ce ai muncit atat de mult sa construiesti de-a lungul anilor”, a declarat Jason Peterson, unul dintre proprietarii magazinului, pentru Fox 9.

Un alt proprietar al Punch Out Gaming, Eric Johnson, a declarat: „Mi-am dat seama cati bani, produse si timp am investit si am inceput sa plang… Nu pot recupera acest produs pentru ca distribuitorii nostri nu au niciunul. Asa ca, chiar si cu banii de asigurare, nu ne ajuta cu nimic.”

Punch Out Gaming a distribuit imagini si filmari cu hotul pe pagina sa de Facebook. Magazinul ofera, de asemenea, o recompensa pentru oricine poate ajuta la arestarea hotului.

Proprietarii au primit foarte mult sprijin online, iar multi Pokemon fani s-au oferit sa fie atenti la orice marfa furata care se vinde online.

in alta ordine de idei, jocuri de groaza Agonie si Agony Unrated au disparut in mod misterios din bibliotecile Steam ale celor care le detin. Paginile magazinului au fost, de asemenea, eliminate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *