Un al doilea joc Fire Emblem ar putea fi lansat in acest an

Un al doilea joc Fire Emblem ar putea fi lansat in acest an

Zvonurile sugereaza ca un al doilea Fire Emblem joc ar putea fi pe drum in acest an.

Acesta este gandul din spatele postarilor recente ale lui Emily Rodgers pe Famiboards. Descoperit initial de VGC, insiderul – care are un istoric solid – spune ca titlul este in prezent in dezvoltare.

in postare, Rodgers explica faptul ca a „mentionat inainte… acest joc este aproape finalizat cu dezvoltarea sa”. Ea adauga ca Intelligent Systems a avut la dispozitie „peste 3+ ani pentru a dezvolta acest joc”, sugerand ca au „primit asistenta din partea unui studio de suport”.

Fire Emblem: Shadow Dragon & The Blade Of Light. Credit: Nintendo

Dupa cum mentioneaza ea, in 2017 Nintendo a lansat doua jocuri din franciza – Fire Emblem: Warriors si Fire Emblem: Echoes. Ea crede ca istoria s-ar putea repeta, datorita faptului ca Fire Emblem Warriors: Three Hopes urmeaza sa fie lansat deja in 2022.

Cu toate acestea, exista o sansa ca acest lucru sa nu functioneze. Rodgers sugereaza ca Nintendo ar putea considera ca linia sa de toamna este „deja plina” si, in schimb, sa impinga noul titlu la inceputul anului 2023. Principala ei linie de gandire este ca nu crede ca „Bayonetta 3 este un titlu suficient de mare pentru a sustine o luna intreaga de unul singur”. Optiunile, dupa parerea ei, sunt fie un nou Fire Emblem fie Metroid Prime HD pentru a sustine Bayonetta 3.

in trecut, Rodgers a fost o sursa de incredere pentru stirile Nintendo inainte ca acestea sa devina oficiale. Deocamdata insa, stim doar ca Fire Emblem Warriors: Three Hopes urmeaza sa fie lansat pe 24 iunie. Este un joc in stil Musou, asemanator cu cel al lui Dynasty Warriors Series. in alta parte, Bayonetta 3 este in prezent in curs de dezvoltare de catre PlatinumGames.

in alte stiri din domeniul jocurilor, Capcom a anuntat lansarea jocului Capcom Fighting Collection. Acesta va consta din zece beat ‘em up-uri, inclusiv cateva Darkstalkers jocuri care nu au fost disponibile anterior in afara Japoniei.

De asemenea, compania tocmai a anuntat Street Fighter 6 cu un scurt teaser.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *