Ultima actualizare Baldurs Gate 3 aduce barbari la petrecere

Ultima actualizare Baldurs Gate 3 aduce barbari la petrecere

Baldur’s Gate 3 se afla in prezent pe cale sa primeasca cel de-al saptelea patch major. Patch-ul cunoscut sub numele de Absolute Frenzy (sau Patch 7) aduce introducerea clasei Barbarian jucabile si a sportului de goblin-tossing alaturi de multe alte adaugiri, schimbari si corecturi care se vor alatura jocului in drumul sau spre 1.0.

Actualizarea a fost anuntata in timpul panelului Larian Studios From Hell: 5th Edition. Urmariti trailerul pentru actualizarea Absolute Frenzy mai jos:

Baldur’s Gate 3 Patch 6 Hands-on Preview – Sorcerer, Grymforge, DLSS si FSR

Este timpul sa va dezlantuiti latura salbatica.

Absolute Frenzy anunta sosirea Barbarului, o interfata de utilizator nou-nouta, arme improvizate si multe altele. Alatura-te aventurii astazi!https://t.co/DTgPBxCh0M pic.twitter.com/7aKZpwsgTd

Actualizarea Absolute Frenzy pentru Baldur’s Gate 3 aduce clasa Barbarian: Acest combatant nemilos alimentat de furia naturii si care se mandreste cu energia haosului se va alatura jocului in cursul zilei de astazi. Clasa are si doua variante de subclasa:

  • Wildheart Barbarians aleg o Bestial Heart pentru a-i inspira, proteja si ghida, primind diferite abilitati de lupta si piercing-uri faciale in functie de alegerea lor.
  • Berserker Barbarians extrag dintr-un rezervor de furie pura, transformandu-si furia intr-o frenezie care le acorda doua noi actiuni bonus – Enraged Throw provoaca daune suplimentare inamicilor si provoaca starea de culcat, iar Frenzied Strike le permite Berserkerilor sa atace de doua ori folosind o actiune bonus precum Improvised Weapon.

Noua mecanica de joc introdusa in actualizarea Absolute Frenzy le permite jucatorilor sa foloseasca arme improvizate. Aproape orice are potentialul de a deveni un proiectil mortal care sa fie aruncat asupra dusmanilor tai. Armele improvizate provoaca pagube in functie de greutatea lor, iar personajele pot manui o arma improvizata care cantareste pana la de trei ori scorul abilitatii lor de Forta. Cu alte cuvinte, jucatorii pot folosi inamici gigantici pentru a lovi inamicii.

Actualizarea include, de asemenea, o revizuire totala a interfetei HUD din Baldur’s Gate 3, facandu-l mai elegant, mai simplu si mai usor de folosit. in plus, va exista un nou Magic Loot in intreaga lume, precum si cateva imbunatatiri fata de stealth si explorare. in cele din urma, actualizarea va include cinematica imbunatatita pentru aproape 700 de scene taiate.

Baldur’s Gate 3 este disponibil in prezent ca joc Early Access pe Steam. Jocul urmeaza sa fie lansat complet la un moment dat in 2022.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *