Ubisoft face angajari pentru un nou joc 'Might and Magic'

Ubisoft face angajari pentru un nou joc ‘Might and Magic’

Un nou anunt de angajare de la Ubisoft afirma ca un nou joc de Might and Magic este in curs de dezvoltare si va „reinventa” franciza.

intr-un anunt de pe pagina de cariere a Ubisoft (reperat de catre VGC), Ubisoft spune ca este in cautarea unui Senior Brand Manager pentru a „sustine marketingul de marca si comercializarea produsului pentru un nou joc de Might and Magic joc AAA. Sub conducerea directorului de brand, alaturati-va unei echipe ambitioase si ajutati la reinventarea uneia [dintre] cele mai mari francize fantasy[s] din istoria jocurilor video”.

Jocul pare sa fie in curs de dezvoltare la Ubisoft Shanghai. Potrivit anuntului, persoana angajata va „Asigurarea comercializarii produsului din faza de conceptie pana la faza de lansare si live”, ceea ce sugereaza ca jocul este inca la inceput de dezvoltare.

Anul trecut Putere si magie 10 a fost retras de la vanzare de catre Ubisoft. Cu toate acestea, in octombrie, jocul a revenit in Ubisoft Store si Steam alaturi de un DLC gratuit.

Jocul a fost retras dupa ce o problema a dus la caderea serverelor, iar jucatorii nu au putut progresa dincolo de Actul 1 sau sa joace vreun continut descarcabil. Ubisoft a declarat ca investigheaza problema inainte de a retrage jocul de la vanzare.

Ulterior, Ubisoft a remediat problemele si a revenit Might and Magic 10 in magazine. De asemenea, jucatorii au primit The Falcon & The Unicorn continut descarcabil gratuit ca scuza. intr-o declaratie, Ubisoft a precizat ca „echipele noastre au petrecut ultimele luni investigand si testand diferitele solutii pentru a se asigura ca experienta jucatorilor se ridica la standardele noastre in ceea ce priveste calitatea serviciilor”.

in alta ordine de idei, producatorul executiv al CrossfireX si-a cerut scuze pentru „starea actuala a jocului”. intr-o postare, el a spus: „intotdeauna vor exista bug-uri si diverse probleme cand vine vorba de jocuri video, dar am simtit ca CrossfireX’s problemele actuale au avut de-a face mai mult cu elementele fundamentale de baza ale jocului”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *