Trofeul Horizon Forbidden West va planta un copac din lumea reala pentru deblocarea trofeului

Trofeul Horizon Forbidden West va planta un copac din lumea reala pentru deblocarea trofeului

Sony a anuntat ca va planta un copac pentru toti cei care vor obtine un anumit trofeu in Horizon Forbidden West.

Ca parte a initiativei „Plant and Play”, Sony va planta un copac in numele oricarui jucator care deblocheaza trofeul „Reached the Daunt” in Horizon Forbidden West (multumiri, Eurogamer).

„Pentru lansarea Horizon Forbidden West, vrem sa facem ceva pentru a ajuta natura… impreuna cu voi”, a declarat Sony. „La fel cum Aloy lupta pentru a salva Pamantul in joc, putem face ceva impreuna pentru a ne ajuta planeta.”

Acest lucru inseamna ca, in parteneriat cu Fundatia Arbor Day, oricine care deblocheaza „Reached the Daunt” inainte de 25 martie va avea un copac plantat pentru el. Deoarece jocul se lanseaza pe 18 februarie, asta inseamna ca jucatorii vor avea la dispozitie cinci saptamani pentru a obtine aceasta realizare pentru ca aceasta sa fie luata in considerare.

Horizon Forbidden West. Credit: Guerrilla Games.

Acesti copaci vor fi plantati in trei zone din Statele Unite – Douglas County Forest din Wisconsin, Lassen County din California si Torreya State Park din Liberty County, Florida.

De asemenea, Sony s-a angajat sa sprijine proiecte ecologice similare in Marea Britanie. in parteneriat cu Eden Project, compania creeaza un habitat de flori salbatice de 12 acri in Morecambe, Lancashire. Habitatul va fi folosit pentru a „sustine viata salbatica si a ajuta biodiversitatea”.

Asta nu este tot ce a anuntat Sony. inainte de Horizon Forbidden West‘s lansata saptamana aceasta, a fost dezvaluit un Lego Horizon Forbidden West. O colaborare intre Lego si Guerrilla, setul de 1.222 de piese Tallneck are o inaltime de 13,5 inci atunci cand este construit. Setul va fi lansat in mai 2022 si costa 69,99 lire sterline.

in alta ordine de idei, Patch 7 pentru Baldur’s Gate 3 a fost lansat. Actualizarea extinsa adauga clasa Barbarian si o caracteristica extinsa de arme improvizate, care permite jucatorilor sa manuiasca „mobilier, instrumente, animale, membre si NPC-uri” ca arme.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *