Trei Sperante va prezenta o noua poveste

Trei Sperante va prezenta o noua poveste, sper ca este buna.

The Trei sperante povestea este un fel de a cincea cale

in cazul in care va intrebati, unghiul de abordare pentru Fire Emblem Warriors: Three Hopes va fi unul nou: o cale suplimentara, daca vreti.

Proaspat dezvaluit in timpul recentului Nintendo Direct, Trei sperante uneste din nou Nintendo si Koei Tecmo, care incearca sa tipareasca din nou bani. Aceasta nu este o casatorie complet iesita din comun, deoarece Fire Emblem Warriors are acum patru ani si a avut destul timp sa se fierbe. Dar de data aceasta, Trei sperante va avea, speram, o naratiune mai ascutita.

Asa cum a fost confirmat direct pe site-ul oficial al jocului, Three Hopes va avea o noua poveste originala pentru joc. Dupa cum noteaza site-ul: „in aceasta lucrare, care mosteneste lumea si personajele, [se afla] o noua poveste care ar fi putut fi…”. De asemenea, se confirma vocea japoneza si engleza, printre textele pentru japoneza, engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, coreeana, chineza (simplificata) si chineza (traditionala).

Este o miscare inteligenta. Daca va avea succes, Koei Tecmo si Nintendo se pot baza pe ea intr-o a doua „Trei sperante„, care ar putea servi ca o continuare a acestui univers alternativ. Daca nu reuseste, il pot lasa asa cum este si nu trebuie sa isi faca griji cu privire la implicatiile jocului de pe Switch si la orice potential DLC sau continuare viitoare. Este un castig din partea noastra! si mult mai putin un gambit in comparatie cu modul in care au lucrat in canonul lui Zelda: Breath of the Wild cu Age of Calamity.

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid inca din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, el este personal!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *