Trailerul filmului Love and Thunder ar putea fi lansat mai devreme decat se astepta

Trailerul filmului Love and Thunder ar putea fi lansat mai devreme decat se astepta, conform acestei predictii

in prezent, atentia tuturor fanilor MCU este concentrata pe urmatorul proiect de televiziune si film din Moon Knight si, respectiv, Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Cu toate acestea, MCU mai are un alt proiect important care va sosi mai tarziu in acest an in Thor: Love and Thunder al lui Taika Waititi, care va ajunge pe 8 iulie.

Filmul va fi lansat la doua luni dupa continuarea Doctor Strange a lui Sam Raimi, ceea ce le ofera ambelor filme timp suficient la box office.

Cu toate acestea, in timp ce sequel-ul Doctor Strange a primit doua trailere de succes in ultimele doua luni, Thor: Love and Thunder nu a primit inca nici macar o prima privire.

in plus, filmul a fost supus unei tone de scurgeri de informatii, cele mai recente dezvaluind noile costume atat pentru Thor al lui Chris Hemsworth, cat si pentru puternicul Thor al lui Natalie Portman.

Citeste si: Un zvon nebunesc sugereaza ca Doctor Strange in multiversul nebuniei va uni Fox, Universal si Sony intr-un singur univers

Cu toate acestea, potrivit The Direct, se pare ca fanii MCU nu vor trebui sa astepte mult timp pentru a vedea revenirea unora dintre cele mai emblematice personaje Marvel.

Majoritatea lansarilor Marvel tind sa aiba in jur de 120-150 de zile de marketing, care incep cu lansarea primului teaser.

Cum Thor: Iubire si tunet va sosi pe 8 iulie, filmul a ajuns incet-incet la faza in care Marvel va incepe marketingul.

Cu toate acestea, oare Marvel prelungeste lansarea trailerelor din cauza agitatiei din jurul lui Moon Knight si Doctor Strange in Multiversul nebuniei?

Posibil ca nu, deoarece se stie ca Marvel comercializeaza si promoveaza mai multe proiecte in acelasi timp si se pare ca Thor: Iubire si tunet nu se va confrunta cu intarzieri de marketing.

Avand in vedere ca trailerele MCU se lanseaza in zilele de luni, fanii ar trebui sa se astepte sa vada un trailer poate chiar pe 28 februarie, deoarece acesta va sosi chiar inainte de The Batman, care va fi lansat vineri, 4 martie.

Ramane de vazut daca editorii de benzi desenate vor apasa pe tragaci si vor prezenta, in sfarsit, cateva imagini si un poster pentru cel de-al patrulea film al seriei, iar fanii abia asteapta sa vada ce le-a pregatit Taika Waititi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *