Trailerul explicativ ELEX II ofera o scufundare profunda in lumea sa
|

Trailerul explicativ ELEX II ofera o scufundare profunda in lumea sa

Cel mai recent trailer al ELEX II (denumit in mod corespunzator „Trailer de explicatie”) a fost lansat de THQ Nordic. Acest nou trailer ofera jucatorilor cateva informatii despre lumea pe care o vor explora odata ce jocul va fi lansat pe 1 martie. Trailerul le permite jucatorilor sa faca o scufundare in lumea Magalan in timp ce ii afla secretele.

Puteti viziona trailerul explicativ al ELEX II mai jos:

Trailerul de lupta ELEX II are premiera in timp ce incep precomandarile

THQ Nordic afirma ca pentru a avea o sansa impotriva amenintarii din ceruri, Jax trebuie sa exploreze lumea deschisa, sa invete abilitati si sa gaseasca noi echipamente. El va trebui sa formeze legaturi cu factiunile si sa isi faca aliati, sa gaseasca vanzatori si profesori si sa viziteze cele mai notabile locuri din lume. Magalan este plin de optiuni.

intr-adevar, asa cum am discutat anterior, jucatorii vor avea o multime de optiuni in ceea ce priveste alegerile lor. Modul in care interactioneaza cu personajele din lumea ELEX II va influenta evenimentele care vor avea loc in timpul aventurii. Jucatorii vor trebui sa interactioneze cu fiecare dintre factiunile din joc si, eventual, sa jure credinta fata de oricare dintre ele.

Bineinteles, jucatorul poate alege, de asemenea, sa ramana solo. Devenind un personaj fara factiuni, care va fi tinut minte prin actiunile sale. Jucatorii vor avea chiar posibilitatea de a-si alege stilul de lupta, alaturi de posibilitatea de a alege cine vor fi companionii lor pe parcursul acestei calatorii. Alegerile vor depinde de voi odata ce jocul va fi lansat.

ELEX II este o continuare a primului joc din serie lansat initial in 2017. Jocul plaseaza jucatorii in Magalan, un pustiu post-apocaliptic in care jucatorul a fost implicat in mare parte din directia de complot a jocului prin diverse alegeri. La fel ca in jocul actual, jucatorii ar putea chiar sa controleze finalul, pe baza deciziilor luate pana in acel moment.

ELEX II va fi disponibil pe 1 martie 2022, pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series si PC prin Steam. Precomenzile pentru joc sunt disponibile in prezent pe toate platformele la un pret recomandat de 49,99 dolari pe PC si la 59,99 dolari pe console.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *