Trailerul Elden Ring ofera o imagine de ansamblu a lumii si sistemelor de joc

Trailerul Elden Ring ofera o imagine de ansamblu a lumii si sistemelor de joc

Elden Ring se lanseaza la sfarsitul acestei luni, pe 25 februarie, iar un nou trailer le ofera jucatorilor tot ce trebuie sa stie inainte de a explora The Lands Between.

Trailerul este un amplu bun venit la Elden Ring care include informatii despre cadru, cine va fi jucatorul si cum vor functiona unele dintre sistemele jocului.

„You are a tarnished”, incepe vocea din off in timp ce trailerul impartaseste cateva dintre Elden Ring‘s sweeping overworld. „Un grup de eroi alungati candva din The Lands Between”.

Trailerul impartaseste, de asemenea, detalii despre Elden Ring‘s dungeon areas. Acestea vor fi locatii pe care jucatorii le vor putea explora si care trebuie gasite in intreaga lume, actionand in mod similar cu traditionalele Dark Souls niveluri traditionale ale lui Soulsuls.

Harta va fi, de asemenea, un instrument valoros pentru jucatori, permitand folosirea unor markeri personalizati care sa le reaminteasca jucatorilor unde se afla anumiti inamici si obiecte. De asemenea, poate fi folosita pentru a calatori rapid intre punctele de control. Daca jucatorii vor sa admire peisajul, dar nu au timp sa mearga pe jos, pot invoca in schimb omniprezentul lor armasar spectral Torrent.

Trailerul detaliaza, de asemenea, modul in care jucatorii pot personaliza personajele, de la armura si aspect pana la abilitati. FromSoftware a dezvaluit recent doua dintre clasele jucabile care pot fi alese la inceputul jocului Elden Ring. Marturisitoarea si Samuraiul. The Confessor este „un spion bisericesc adept al operatiunilor secrete. La fel de priceput cu sabia ca si cu incantatiile”, in timp ce Samuraiul este „un luptator capabil din indepartatul tinut al trestiilor”. indemanatic cu katana si arcul lung”.

in alta ordine de idei, urmatorul operator care va veni la Rainbow Six Siege a fost dezvaluit. Azami este un aparator capabil sa repare gaurile din pereti si sa blocheze liniile de vizibilitate, cum ar fi gaurile pentru drone. Aceasta abilitate se comporta similar cu minele lui Lesion, unde mai multe utilizari vor deveni disponibile pe masura ce runda avanseaza.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *