Trailerul Doctor Strange in the Multiverse of Madness confirma sosirea a doua variante de blockbuster

Trailerul Doctor Strange in the Multiverse of Madness confirma sosirea a doua variante de blockbuster

Viitorul blockbuster Marvel in Doctor Strange in the Multiverse of Madness a primit un alt trailer carnos in timpul Super Bowl Sunday, recent incheiat.

in timp ce Cincinnati Bengals si Los Angeles Rams se luptau din greu unul impotriva celuilalt pe teren, trailerul l-a prezentat pe Benedict Cumberbatch infruntand noi amenintari din multivers.

Filmul a aratat cateva adaugiri interesante la MCU, impreuna cu intoarcerea unor fosti aliati. De la revenirea Vrajitoarei Scarlata si a lui Mordo, pana la aparitii nebunesti precum Patrick Stewart in rolul Profesorului X, se pare ca Marvel a scos artileria grea pentru proiectul condus de Sam Raimi.

in afara de asta, noul trailer si posterul filmului au confirmat si sosirea a doua noi variante.

in trailerul pentru continuarea Doctor Strange, fanii au primit o imagine a unui personaj misterios, care incerca sa se lupte cu Vrajitoarea Scarlata. Personajul stralucea foarte mult, iar multi fani au crezut ca ar fi nimeni alta decat Carol Danvers.

Cu toate acestea, personajul nu semana deloc cu Brie Larson si, in schimb, au aparut zvonurile despre o varianta a Capitanului Marvel si se pare ca, intr-un alt univers, mantia a fost preluata de Monica Rambeau.

Citeste si: „Ati vazut? Michael Keaton a fost vazut purtand un costum de Batman in fotografiile de pe platoul de filmare al Batgirl

in timp ce, pe de o parte, se pare ca Vrajitoarea Scarlata va avea mainile ocupate cu Rambeau, posterul filmului a prezentat si o mica parte dintr-un scut cu Union Jack, ceea ce pare sa confirme sosirea Capitanului Carter in continuarea Doctor Strange.

Peggy Carter a aparut in numeroase proiecte MCU, jucand in acelasi timp rolul de interes amoros pentru Steve Rogers. Cu toate acestea, in serialul animat Disney+ al Marvel, What If…? varianta personajului a preluat mantia Capitanului Carter, cand a primit Serul Super Soldat in locul lui Rogers.

in timp ce Hayley Atwell si-a reluat rolul in lumea animata ca actor de voce, se pare ca rolul ei in lumea MCU live-action nu s-a terminat inca, iar fanii Marvel ar trebui sa aiba cu siguranta multe emotii cu privire la revenirea ei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *