Trailerul de lansare al reginei vrajitoarelor ne ofera o privire asupra viitorului raid

Trailerul de lansare al reginei vrajitoarelor ne ofera o privire asupra viitorului raid

Agitatia pentru viitoarea expansiune din Destiny 2 este la cote maxime, deoarece The Witch Queen se afla la doar o saptamana de la lansare.

Cu toate acestea, Bungie nu incetineste deloc trenul hype-ului si, in schimb, merge pana la capat cu mai multe imagini din viitoarea expansiune intr-un nou trailer de lansare care a aparut recent.

Trailerul de lansare pentru expansiunea The Witch Queen le-a oferit fanilor mai multe imagini cu o parte din continutul DLC-ului, care include personaje precum Savathun si Lumea Tronului ei.

in contextul in care finalul sezonului va incepe in curand, se pare ca Exorcizarea lui Savathun va fi un punct important al intrigii si, dupa cum arata, trailerul confirma ca personajul va fi mai puternic ca niciodata in lumea ei mlastinoasa, iar Gardienii vor avea mainile ocupate impotriva Zeului Stupilor.

Citeste si: „A fost o poveste de dragoste”: Valorant Korea dezvaluie un videoclip muzical in colaborare cu Mirani, lIlBO, GroovyRoom

in afara de cateva scene taiate, jucatorii au avut parte si de o privire de gameplay care implica unele dintre modificarile mult asteptate de dezvoltatorii de la Bungie. Aceasta include noua actualizare Void 3.0, deoarece fanii au vazut unele dintre abilitatile afisate cu noi trucuri si fragmente de melee in trailer.

impreuna cu asta, trailerul a prezentat chiar si cateva imagini interesante cu noua arma Glaive in actiune si se pare ca acestea vor juca cu siguranta un rol important in meta pentru Season of the Risen. in plus, alte arme noi din viitorul DLC si-au facut si ele aparitia.

Cu toate acestea, in cele din urma, marea dezvaluire a trailerului a fost noul gameplay pentru Raidul Reginei Vrajitoarelor, care ar trebui sa-i entuziasmeze cu siguranta pe Gardieni. Trailerul nu a dezvaluit prea multe despre acesta. Dar, imaginea cu sase Gardieni care stau in fata navei piramida ar putea fi suficienta pentru ca jucatorii sa o ia razna.

in cele din urma, se pare ca dezvoltatorii de la Bungie au aratat suficiente imagini pentru ca jucatorii din Destiny 2 sa inceapa sa numere zilele pana pe 22 februarie pentru a vedea lansarea celei mai mari actualizari de continut a jocului de pana acum.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *