Trailerul cinematografic Horizon Forbidden West prezinta un Aloy CGI

Trailerul cinematografic Horizon Forbidden West prezinta un Aloy CGI

inaintea lansarii jocului Horizon Forbidden West, Sony a lansat un nou trailer cinematic care o prezinta pe CGI Aloy.

Narrat de actrita vocala a lui Aloy, Ashly Burch, trailerul de un minut prezinta intens diferitele biome din Forbidden West care vor fi prezentate in viitorul titlu de actiune si aventura de la Guerrilla Games, prezentand in acelasi timp o varietate de masini vechi si noi pe care jucatorul le va intalni pe parcurs.

Aloy vorbeste despre trecutul ei si despre lectiile pe care le-a invatat de la evenimentele din primul joc, Horizon Zero Dawn, in timp ce manevreaza pe diferite terenuri, prezentandu-si abilitatile de free-running si acrobatie, care au mai fost impartasite anterior in trailerele de gameplay. De asemenea, ea insasi este prezentata ca fiind un fel de imblanzire a unei masini salbatice, o mecanica care va fi inclusa si in joc.

Horizon Forbidden West va fi lansat pe 18 februarie pentru PlayStation 4 si PlayStation 5 si va continua direct dupa primul joc, gasind-o pe Aloy intr-o noua misiune in regiunile vestice ale Statelor Unite post-apocaliptice pentru a gasi raspunsuri la o amenintare misterioasa.

La inceputul acestei saptamani, Sony a dezvaluit si mai multe informatii despre acest titlu, confirmand ca jocul are o colectie impresionanta de caracteristici de accesibilitate. Unele setari generale de accesibilitate includ subtitrari care pot fi ajustate pentru a fi mai vizibile, o optiune de dificultate personalizata, o optiune de limba preferata, precum si o noua functie de notebook care va actiona ca o enciclopedie expansiva care va contine informatii utile despre personaje, masini si puncte de date gasite in lume.

in alta ordine de idei, a fost evidentiat faptul ca versiunea PS5 a jocului Horizon Forbidden West este cu 10 dolari mai ieftina atunci cand este achizitionata de pe un browser, spre deosebire de magazinul PlayStation incorporat in consola. Jocul costa 60 de dolari pe PS4 si 70 de dolari pe PS5, dar achizitionarea jocului pe PS4 le ofera jucatorilor un upgrade gratuit la versiunea PS5. Cu toate acestea, atunci cand achizitioneaza de pe consola, PS5 acorda clientilor doar posibilitatea de a cumpara versiunile standard sau Digital Deluxe specifice PS5, in timp ce browserul are optiunea suplimentara.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *