Toyota Yaris Sport GT7 vine cu un PS5 si o copie a lui Gran Turismo 7

Toyota Yaris Sport GT7 vine cu un PS5 si o copie a lui Gran Turismo 7

Toyota Spania

Fanii PlayStation sa se bucure! Toyota a venit cu o oferta excelenta daca intentionati sa obtineti primul loc pe cel mai nou Yaris GR Sport al constructorului auto. Se pare ca puteti achizitiona Toyota si primi gratuit un PlayStation 5 si o copie a jocului Gran Turismo 7, probabil cel mai asteptat joc de curse din ultima vreme.

Totusi, nu este vorba despre Yaris GR, racheta de buzunar inspirata de raliuri a celor de la Toyota, cu motor turbo cu trei cilindri, transmisie manuala si tractiune integrala. in schimb, cel mai nou Yaris GR Sport are un motor pe benzina de 1,5 litri cu patru cilindri in ciclu Atkinson si un sistem de propulsie hibrid. De asemenea, dispune de jante din aliaj de 18 inch personalizate, suspensie mai sportiva si o caroserie optimizata din punct de vedere aerodinamic.

Denumit oficial Toyota Yaris Sport GT7, acesta are si marca Gran Turismo personalizata, pentru a comemora asocierea constructorului auto japonez cu Sony si cu marca PlayStation. Totul suna bine si frumos si este unul dintre cele mai ciudate pachete care sa insoteasca o masina noua.

Cu toate acestea, exista o capcana.

Numai pentru clientii spanioli

Toyota Spania

Da, Toyota Yaris Sport GT7 (si jocul de curse PS5 si GT7 gratuit) este disponibil exclusiv pentru cumparatorii din Spania. Daca nu stiti, cumparatorii din SUA au primit ultima mostra a modelului Yaris Sedan si Yaris Hatchback in 2020. Aceasta inseamna, de asemenea, ca nebunul si rapidul GR Yaris nu va ajunge in State (bine, pentru ca vom primi GR Corolla in curand, posibil pana la sfarsitul anului 2022). Deci da, cumparatorii spanioli ai modelului Toyota Yaris Sport GT7 au parte de o situatie buna.

Gratuitati interesante

Toyota Spania

Nu primesti doar masina, PS5 si o copie fizica a jocului Gran Turismo 7. Pachetul include un controler wireless DualSense suplimentar si un abonament de trei luni la PlayStation Plus. intre timp, masina are un breloc si un capac de chei personalizate, o placa numerotata in spatele schimbatorului CVT si jante unice de 18 inci cu accente rosii prelucrate.

Toyota produce doar 100 de unitati Yaris Sport GT7 pentru piata spaniola. Registrele de comenzi se vor deschide pe 4 martie 2022, coincizand cu data oficiala de lansare a jocului Gran Turismo 7. Toyota si Sony nu au dezvaluit inca preturile, dar noi estimam ca preturile de baza vor incepe de la aproximativ 26.000 de dolari (23.000 de euro).

Parteneriatul dintre Toyota si Sony va merge dincolo de dezvaluirea unei masini cu tema GT7. PlayStation este un partener principal in cadrul Toyota Gazoo Racing Iberian Cup, o serie de curse cu un singur automobil, organizata de Toyota Spania. in plus, Toyota va premia castigatorul celei de-a saptea editii a Campionatului spaniol de Gran Turismo cu, ati ghicit, un Yaris Sport GT7.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *