Total War: Warhammer 3 inspira acest videoclip epic de muzica metalica

Total War: Warhammer 3 inspira acest videoclip epic de muzica metalica

Microsoft a colaborat cu trupa de metal Battlesnake pentru a crea un videoclip epic pentru piesa Warhammer, „Death Is Like The Winter Chill”, pentru a sarbatori recenta lansare a jocului Total War: Warhammer III.

Videoclipul a fost regizat de cineastul Anthony Rose si prezinta trupa de metal australiana imbracandu-se ca personajele Warhammer si dand cadranele pana la 11. Aceasta campanie provine de la Xbox ANZ, iar videoclipul a fost filmat la faimoasa Oxford Art Factory din Sydney.

Potrivit Xbox ANZ, membrii trupei Battlesnake erau deja fani ai francizei. „Battlesnake a fost faurit in adancurile inflacarate ale lumii interlope, asa ca avem un respect reciproc fata de cei care duc lupte pe Taramul Haosului”, a declarat Elliott Hitchcock de la Battlesnake.

„Cand nu distrugem pe scena, de obicei manuim sabii, asa ca orice joc cu sabii este un joc care merita sarbatorit. Suntem entuziasmati sa aducem un omagiu comunitatii legendare Warhammer si speram ca sarbatoarea noastra sa aduca in viitor noi Warhammer metal-heads la concertele noastre pentru a ne vedea cum transpiram”, a adaugat Hitchcock.

Rob Bartholomew, directorul de produs al dezvoltatorului Creative Assembly, a declarat intr-un comunicat ca videoclipul prezinta Warhammer III „in toata splendoarea sa de a da cu capul de pamant”.

Aceasta este doar cea mai recenta campanie extravaganta din partea Xbox ANZ, divizia Xbox axata pe Australia si Noua Zeelanda. De asemenea, Xbox ANZ a aruncat din cer o masina adevarata pentru a promova Forza Horizon 5 si a transformat Queenstown, Noua Zeelanda, in „Greenstown” pentru a promova lansarea Seriei X|S. inainte de asta, echipa a realizat un controler Xbox rezistent la grasimi, un bodywash Xbox si cine ar putea uita Xbox Onesie. Mai recent, Xbox ANZ a creat cereale cu tema Age of Empires pentru a promova lansarea Age of Empires IV.

Total War: Warhammer III este disponibil acum pe PC cu Game Pass sau pentru achizitionare directa, inclusiv in locuri precum Steam, unde jocul are deja performante exceptionale.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *