Top 10 caracteristici care il fac sa fie smartphone-ul perfect

Top 10 caracteristici care il fac sa fie smartphone-ul perfect

Samsung concureaza pe o piata in care inovatia este esentiala pentru a ramane in fata concurentei acerbe. Pentru cel mai recent smartphone al lor, au reusit sa obtina ce e mai bun din ambele lumi intr-unul singur, adica sa combine seria Samsung Galaxy si seria Note intr-un singur smartphone Samsung Galaxy Ultra. Samsung Galaxy S22 Ultra este cea mai recenta inovatie a companiei si exista un numar semnificativ de caracteristici si imbunatatiri care au fost adaugate pentru a face din acesta smartphone-ul perfect pentru utilizator.

Citeste si: IGN Fan Fest 2022: Totul a fost anuntat si dezvaluit

Top 10 caracteristici ale Samsung Galaxy S22 Ultra

Decizia Samsung de a renunta definitiv la seria Note odata cu lansarea Samsung Galaxy S22 Ultra a fost una dintre deciziile notabile anuntate cu ocazia lansarii smartphone-ului. Seria Galaxy are deja o multitudine de functii pentru utilizator, dar pentru ca acest amalgam sa fie perfect, exista cateva functii noi care au fost adaugate in arsenal.

Amalgamul dintre Galaxy si Note

Unul dintre primele lucruri pe care utilizatorii le vor observa este ca Samsung Galaxy S22 Ultra este telefonul Galaxy doar cu numele, dupa aspect inca nu si-a parasit radacinile din seria Note. De asemenea, smartphone-ul a adapostit S-pen-ul (stylus-ul Samsung pentru smartphone-uri) mult mai comod in comparatie cu predecesorul sau, Samsung Galaxy S21 Ultra.

Ecran mai mare si mai luminos

Samsung Galaxy S22 Ultra a primit, de asemenea, actualizari majore ale afisajului sau. Dispozitivul are unul dintre cele mai luminoase ecrane de pe piata, cu o luminozitate de pana la 1.750 de nits, cu 250 de nits mai mult decat predecesorul sau.

Tehnologia Vision Booster

Noul dispozitiv vine, de asemenea, cu o noua tehnologie Vision Booster, acest software se joaca cu contrastul si culorile in functie de nivelul de luminozitate selectat de utilizator. Vision Booster ajuta ca continutul de pe ecran sa ramana vibrant pentru ochiul utilizatorului. De asemenea, afisajul poate scadea rata de reimprospatare la 1Hz pentru a pastra bateria dispozitivului in situatii de urgenta.

Relevant pana la Android OS 16

Exista o noua tendinta pe care Samsung o va urma cu cel mai recent smartphone al sau, iar oamenii sunt extrem de incantati de aceasta. Samsung Galaxy S22 Ultra este unul dintre primele smartphone-uri ale companiei care va primi actualizari ale sistemului de operare Android pentru 4 generatii si actualizari ale patch-urilor de securitate pentru urmatorii 5 ani. Aceasta este o noua tendinta interesanta in comunitatea Android.

O noua actualizare a camerei foto

Samsung stie ca trebuie sa isi imbunatateasca camera foto pentru a se mentine in frunte pe piata si a reusit sa faca exact acest lucru. Smartphone-ul nu are modificari majore la nivelul hardware-ului camerei, dar prin intermediul software-ului au reusit sa mareasca dimensiunea pixelilor cu pana la 123%, oferind mai multe detalii in imagini. De asemenea, Samsung Galaxy S22 Ultra si-a imbunatatit senzorul Zoom pentru a pastra calitatea capturilor cu zoom si a imbunatatit si abilitatile de captura a portretelor.

imbunatatirea capturii video

Un upgrade al camerei foto nu este complet fara imbunatatirea capacitatilor de captura video ale smartphone-ului. Acestia au crescut stabilizarea video cu un procent urias de 58% si au adaugat, de asemenea, functia de inregistrare video in format raw pe 12 biti. De asemenea, au inclus o noua lentila „Super Clear” pentru a imbunatati calitatea clipurilor video. Dispozitivul are, de asemenea, functii de auto-fps si auto-zoom, care vor contribui la cresterea calitatii video in conditii de iluminare slaba si vor ajuta, de asemenea, la incadrare.

Tehnologie de racire noua si imbunatatita

Un dispozitiv puternic precum Samsung Galaxy S22 Ultra este obligat sa creeze multa caldura, de aceea Samsung a adaugat o tehnologie de racire complet noua la smartphone pentru a mentine dispozitivul rece la atingere chiar si in timp ce indeplineste cele mai complexe sarcini. Acest lucru a fost realizat printr-o noua tehnologie de ventilatie si o noua pasta termica care difuzeaza caldura de 3,5 ori mai eficient.

S-pen mai rapid si mai receptiv

S-pen-ul a primit, de asemenea, o imbunatatire masiva odata cu noul smartphone. Daca stylus-ul predecesor avea o latenta record de 9 ms, S-pen-ul de pe Samsung Galaxy S22 Ultra are o latenta record de 2,8 ms, care a fost obtinuta prin noua tehnologie AI care prezice miscarea stylus-ului pentru a oferi o senzatie mai naturala de scriere pe dispozitiv.

Cel mai puternic Galaxy de pana acum

Samsung Galaxy S22 Ultra este cel mai puternic smartphone din seria Galaxy de pana acum, cu o rama de aluminiu nou-nouta si mai rezistenta. Dispozitivul este acoperit cu multa sticla care poate fi totusi putin delicata.

incarcare mai rapida

Suportul adevarat de incarcare rapida de 45w a fost adaugat in sfarsit dispozitivului, spre deosebire de predecesorul sau. Samsung Galaxy S22 Ultra va avea o incarcare mai rapida, dar, urmand ultima tendinta de reducere a amprentei de carbon, utilizatorii nu vor primi incarcatorul in cutie, ci vor trebui sa il achizitioneze separat.

Continuati sa cititi: seful Marvel, Kevin Feige, confirma ca Avengers: Endgame a fost ultima data cand i-am vazut pe cei 6 mari impreuna

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *