Timpul de deblocare a inelului Elden a fost dezvaluit inainte de data de lansare din 25 februarie
|

Timpul de deblocare a inelului Elden a fost dezvaluit inainte de data de lansare din 25 februarie

Elden Ring va debuta pe 25 februarie ca cel mai recent joc de rol de actiune al editorului Bandai Namco Entertainment. Se asteapta ca viitorul titlu sa prezinte lupte si elemente familiare ca si predecesorii sai – the Souls seria Souls si Sekiro: Shadows Die Twice. Programul de lansare pentru Elden Ring a fost dezvaluit acum pentru jucatorii de pe PC, PS4, PS5, Xbox One si Xbox Series S/X. Dezvoltatorul a dezvaluit, de asemenea, cand jucatorii pot preincarca Elden Ring pe PC si console.

Dezvoltatorul FromSoftware a dezvaluit prin intermediul unui tweet ca jucatorii de pe PC vor putea incepe sa joace Elden Ring pe 25 februarie la ora 4:30 IST / 24 februarie la ora 23:00 GMT. intre timp, jocul se va debloca pentru jucatorii de console la miezul noptii de 25 februarie. Acest lucru inseamna ca jucatorii din India vor putea sa intre in joc pe consolele Xbox si PlayStation putin mai devreme in India, la ora 12:00 (miezul noptii), pe 25 februarie, potrivit dezvoltatorului.

Tweetul dezvaluie ca Elden Ring va fi disponibil pentru preincarcare pe PC si PS5 cu 48 de ore inainte de ora de lansare pentru fiecare regiune. intre timp, jucatorii de pe Xbox One si Xbox Series S/X pot preincarca jocul imediat, potrivit FromSoftware. Specificatiile minime si recomandate pentru PC pentru Elden Ring au fost dezvaluite de dezvoltatorul FromSoftware saptamana trecuta.

Amplasat pe taramul Lands Between, Elden Ring ii va trimite pe gameri intr-o misiune de localizare a Marilor Rune pentru a restaura Inelul Elden, care ii va transforma intr-un Lord Elden. Jucatorii vor putea, de asemenea, sa participe la un joc cooperativ prin invocarea reciproca. Elden Ring are o deschidere liniara, dar, asa cum se intampla in cazul tuturor titlurilor sandbox open-world, jucatorii vor putea sa exploreze in mod liber tinuturile dintre ele pe masura ce avanseaza in joc, in timp ce calatoresc prin sase zone principale printr-un hub central similar cu altarul Firelink din Dark Souls. Jocul este regizat de Hidetaka Miyazaki, in colaborare cu autorul Game of Thrones, George R.R. Martin, care a contribuit cu materiale pentru mitul jocului.

Jocul este disponibil pentru precomanda, iar pretul incepe de la 2.499 de rupii pentru jucatorii de pe PC – 2.999 de rupii pentru versiunea Deluxe pe Steam – si 3.999 de rupii pentru versiunea pentru console pe Xbox si PlayStation Store. Daca doriti Elden Ring pe disc, puteti verifica pe Amazon India, Game Loot, Games the Shop si Prepaid Gamer Card.

Elden Ring urmeaza sa fie lansat pe 25 februarie pentru PC, PS4, PS5, Xbox One si Xbox Series S/X.

Link-urile afiliate pot fi generate automat – consultati declaratia noastra de etica pentru detalii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *