The Witch Queen se lanseaza astazi

The Witch Queen se lanseaza astazi, „Season of the Risen” detaliat

Bungie l-a tachinat de mult timp, dar astazi, Destiny 2: The Witch Queen se lanseaza in sfarsit. Aceasta ultima expansiune ofera o gama larga de continut si caracteristici noi pentru jocul online, inclusiv o noua campanie si o noua destinatie de explorat, crafting, clasa de arme Glaive si multe altele. Puteti obtine mai multe detalii despre expansiune, chiar aici.

Ca de obicei, noua expansiune se lanseaza alaturi de continut sezonier proaspat. Season of the Risen ofera o noua activitate de matchmade (PsiOps Battlegrounds), o noua arma (Synaptic Spear), o renovare totala a Voidului disponibila gratuit pentru toti jucatorii si multe altele. Puteti vedea un trailer pentru Season of the Risen, mai jos.

Sony a platit mult prea mult pentru Bungie, spune Pachter, spre deosebire de Microsoft si Take-Two pentru Activision Blizzard si Zynga

Iata ceva mai multe detalii despre Season of the Risen:

Regina Vrajitoare a furat Lumina. Armata ei Hive ataca pe campul de lupta, scrasnind din armura ta inainte de a ceda in fata puterii echipei tale de foc. Fantomele dusmanilor tai invinsi plutesc in tacere, un semn de rau augur al unei batalii fara sfarsit. in cateva clipe prea scurte pentru a-ti putea trage sufletul, hoarda se ridica in fata ta si ataca din nou. Ochii sus, Gardian. inarmati cu tehnologia de suprimare a Luminii impartasita de imparateasa Caiatl, ne vom opune armatei in crestere a Reginei Vrajitoare. si in fata unor sanse inimaginabile, vom triumfa. Chiar daca Lucent Brood se poate ridica, Gardienii nu cad niciodata.

  • Alerta rosie – H.E.L.M. a fost imbunatatita cu instrumentele tactice necesare pentru a face fata unui nou inamic necrutator. Planifica-ti operatiunile speciale psionice si obtine un avantaj in razboiul pentru Lumina.
  • O noua activitate cu chibrituri: PsiOps Battlegrounds – Luptati prin armata Reginei Vrajitoare pe mai multe destinatii. Taie prin hoarda, fa-ti drum spre locotenentii ei din Stup si opreste-o pe cea de neoprit.
  • Arma noua: Synaptic Spear – Deblocati mods pentru a va personaliza stilul de joc si folositi tehnologia de suprimare a luminii a sulitei pentru a intra in mintile gardienilor de la Stupul Reginei Vrajitoare.
  • Actualizare gratuita: Void 3.0 – in aceasta reproiectare completa a subclasei Void, jucatorii pot acum sa valorifice puterea sistemului de Aspecte si Fragmente introdus odata cu Stasis pentru a-si personaliza Gardienii Voidului ca niciodata pana acum. Pentru a inarma necunoscutul. Pentru a privi in Vid.
  • Exotic Quest – Un atac psionic emana dintr-un buncar de pe Marte. Comandati vehicule de asalt, deschideti o cale spre intrare si patrundeti in apararea acestuia. Adevarul din spatele atacului si lansatorul de grenade exotic, Mesagerul mort, va asteapta sa reusiti.
  • Arme legendare – Ridicati noi armamente de onoare si bagati frica in inima Stupilor Lucent.
  • Armuri de sezon – Deveniti varful sulitei si scutul de nezdruncinat in razboiul pentru Lumina.

Bineinteles, va fi disponibil si un nou abonament de lupta Season of the Risen. Aflati aici ce va fi inclus in acesta.

Destiny 2 poate fi jucat pe PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 si Stadia. Expansiunea The Witch Queen si Season of the Risen sunt disponibile acum.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *