The Texas Chain Saw Massacre ii va include pe The Sawyers in jocul 3v4

The Texas Chain Saw Massacre ii va include pe The Sawyers in jocul 3v4

UITE CE A FaCUT FRATELE TaU LA Usa!

Gun Interactive a dezvaluit ca viitorul titlu hide ‘n’ hunt The Texas Chain Saw Massacre: The Game, va pastra gameplay-ul asimetric tipic unor titluri precum Friday the 13th: The Game si Dead by Daylight, dar va schimba formatul in ceea ce priveste echipele sale de vanatori si supravietuitori.

Spre deosebire de multe titluri asimetrice recente, care vad adesea un singur ucigas supraputernic care urmareste echipe de aproximativ patru sau cinci supravietuitori, The Texas Chain Saw Massacre va prezenta in schimb trei ucigasi impotriva unei echipe de patru supravietuitori. Se asteapta ca ucigasii sa fie cei trei membri cheie ai familiei cinematografice Sawyer: Autostopistul, Bucatarul si, bineinteles, insusi teribilul Leatherface.

„Nu vrem niciodata sa facem acelasi joc de doua ori. Fie inovezi, fie imiti, si nu trebuie sa va spun care dintre cele doua variante face un joc mai bun”, a declarat Wes Keltner, CEO-ul Gun Interactive. „Toata lumea de la Gun prefera sa inoveze si sa impinga genul inainte. Cum faci acest lucru? Ei bine, cand a venit vorba de designul lui Texas, stiam ca 3vs4 este diferit. Toate mecanismele si caracteristicile sunt construite in jurul acestei regandiri fundamentale a multiplayer-ului asimetric.”

Dinamica cheie a schimbarii formatului de echipa consta in efortul de a face ca familia sa se simta puternica si inspaimantatoare, oferind in acelasi timp o dinamica cheie a lucrului in echipa atat intre ucigasi, cat si intre supravietuitori. Este interesant ca si concept, dar va necesita o echilibrare dificila. Leatherface este o forta de care trebuie sa tina cont doar adolescentii care poarta pantaloni sexy. Chiar daca se aduna impreuna, tipul are o drujba.

Va fi interesant de vazut cum se distribuie balanta puterii, atat intre supravietuitorii nefericiti, cat si intre cei trei membri individuali ai Familiei Sawyer. Va avea The Cook abilitati pe care Leatherface nu le are? Va fi Leatherface mai greu de doborat decat The Cook? si va fi The Hitch-hiker capabil sa faca fotografii de rahat si apoi sa incerce sa te insele cu cinci dolari pentru acest privilegiu?

Un lucru este sigur, atata timp cat toata lumea il uraste pe Franklin, atunci este o experienta cinematografica autentica.

The Texas Chain Saw Massacre: The Game se afla in prezent in curs de dezvoltare pentru PS5, PC si Xbox Series X. Pentru mai multe informatii despre mentalitatea Gun Interactive din spatele acestui titlu, consultati recenta postare pe blogul echipei.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *